Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneıjderın sakatlık problemı ne durumda bilen varmı

ınterden berı gelen olay neki

birde cidden f.terimin transfer listesini 2 yildir merak ediyorum, sneijder bile listesinde 5.sirada ise bu adam kimi yazmis kardesim listeye.

Terim oyunlar sever. Erman Kilici#dan bi sol bek yapar mi? yapabilir :asd:
Bize bu saatten sonra devsirme sol bek degil saglam bir sol bek lazim. Erman'in defansif anlamda o kadar iyi oldugunuda düsünmüyorum daha cok 3. bölgede is yapacak tipten bir oyuncu.

Birde TRT spor'da bugün yabanci sayisi 3'e düssün diyorlardi. Ya arkadas bu beyinsizler bula bula türk futbolunu mu bulmus hayret birsey ya.

Benim bildiğim yabancıyı sınırlıyorsan alt yapılara Almanya gibi inanılmaz bir yatırım yaparsın. ki Almanya bunu yaparken yabancı sınırı koymamıştı yine. Bunu yapmayacaksan eğer yabancı sınırını koymak kulüplerin önünde oluşan engelden öteye gitmez. Böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar sonra Avrupa da başarı bekliyorlar. Arkadaş 10 yıl da bir jenerasyon çıkarıyorsun işte. o da max Yarı final oynadı. Serbest bırak sen yabancıyı. Yap alt yapılara yatırımlarını. iyi olan yerli oyuncu zaten oynar. Kimse yabancı meraklısı değil.

Melo seneye yok bence.

Yerine Inler gelicek. Gelmezse Hamit'i oraya monte edecek galiba. Jem Karacan da gelebilir. ..

Drogba, Sneijder, Muslera, Chedjou, Nani, XXX

Nani gelirse isimiz gercekden cok zor. Tek bi yabanci hakki kaliyor.

birde cidden f.terimin transfer listesini 2 yildir merak ediyorum, sneijder bile listesinde 5.sirada ise bu adam kimi yazmis kardesim listeye.

Chadli ve Carlinhos listede Sneijderden üstte olan oyunculardı geçen sene abi.

ligde

eboue-zan-semih-balta

avrupada

eboue-semih-chedjou-carlinhos olacak heralde

Fatih Terim'in transfer politikasi beni korkutmuyor degil acikcasi.

Yabanci stoper - yabanci sol bek - yabanci kanat

E? Ciddi ciddi Sneijder'i satmaya niyetli galiba.

Lütfen sacmlamayin eger böyle birsey varsa lütfen.

muslera

seju

çarli

nani

wesley

drogba

arasını doldur tamamdır bu seneki kadro.

Benim bildiğim yabancıyı sınırlıyorsan alt yapılara Almanya gibi inanılmaz bir yatırım yaparsın. ki Almanya bunu yaparken yabancı sınırı koymamıştı yine. Bunu yapmayacaksan eğer yabancı sınırını koymak kulüplerin önünde oluşan engelden öteye gitmez. Böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar sonra Avrupa da başarı bekliyorlar. Arkadaş 10 yıl da bir jenerasyon çıkarıyorsun işte. o da max Yarı final oynadı. Serbest bırak sen yabancıyı. Yap alt yapılara yatırımlarını. iyi olan yerli oyuncu zaten oynar. Kimse yabancı meraklısı değil.
heralde,iste bunu futbolu yoneten man kafalar anlamiyo.yaw simdi selcukun yerine biz neden adam alalim,almaya kalksak 30m£.sanki sinirlama geldiginde h.ali coentrao gibi sabri alves gibi sicrama yapacak.bunlarin sifatina tüküreyim ben

Aynen. Ya gercekten anlamiyorum bu kafalari ya. Birakin bari ligimiz deger kazansin. Bu sekilde biraz zor. Kulüpleri hem prestij hem ekonomi anlamda + türk futbolcularin gelecegini zora sokan sacma bir uygulama.

resmen uçacaktım aptala

3 olsunda sonra lıg neden ızlenmıyor dıye aglarlar

:D Yani bu tip beyinsizler nasil yorumcu olmus anlamiyorum gercekten yani.

----------------Muslera-----------------

----------Semih---------Chedjou------

Eboue-------------------------Carlinhos

---------------Melo----Selcuk------------

Nani----------------------------------Riera

--------------------Sneijder----------------

-----------------Drogba--------------------

Tüm yazanlar gelirse böyle cikariz. Napalim, Ligde rotasyonlu sekilde sürekli 3-4 yabanci yedek kalir. Cokta takmazlar gibi. :D Yinede Ligde Sampiyon oluruz.

premier ligden kötü bir oyuncu çıkamayacağı kanaatiyle jem karacanı bir denemenin iyi olacağını düşünüyorum. arsenalin ikinci takımındaki oğuzhanın yaptıkları ortada...

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Inler Selcuk

Nani Sneijder Erman

Burak

sakatlik, rotasyon ile Drogba girer.

Ikinci yarilarda Drogba girer....

en dengeli kadro bu olur gibi..

Muslera'yi cok sevsek de...satiabilir IYI BI PARAYA tabiki...

Onur

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Inler Selcuk

Nani Sneijder Erman*

Drogba

*Burak​

...neyse Transferler gelsin, gelenler, GIDENLER...

ona göre ilk 11 yapariz, simdiden kendimizi strese sokmaya gerek yok :d

heralde,iste bunu futbolu yoneten man kafalar anlamiyo.yaw simdi selcukun yerine biz neden adam alalim,almaya kalksak 30m£.sanki sinirlama geldiginde h.ali coentrao gibi sabri alves gibi sicrama yapacak.bunlarin sifatina tüküreyim ben

Abi bunlar Yıldırım demirörenin kararları değil. Kalıbımı basarım onun kararları değil. Sadece kukla. Söyleneni yapıyor. Kimin söylediğini de hepimiz çok iyi biliyoruz. Özerk TFF diyorlar sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt