Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Onur

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

Melo-Selçuk

Burak-Sneijder-Nani

Drogba

Kadro böyle olur her maç bir adam rotasyon ayarlanir.

Cevap: Transfer Nöbeti

hayret AMK daha mendes ünal aysal ile bi resim atmadi mi :D

Monaco piyasada kim varsa topluyor hala nasıl Sneijder'e sulanmadılar hayret

Drogba en fazla önümüzdeki sezon burda sonra o da yok. melo yu alacaklar diye wesley satılır mı la töbe töbe. hani nani nin yanına roben olur anlarım :lol:

Fener Cardozo'yu bitirmiş deniyor.Sözde Kongre üyesi bi eleman Cardozo hayırlı olsun diye tivit atmış.Fener maçında beğenmiştim.Ama bu topçular ne kadar para düşkünü ya hiç beyinlerini kullanmıyorlar.

Ya nedir bu nöbetteki olumsuz hava?? Insan ister istemez endiseleniyor. Biraz yönetime ve Fatih Terim'e güvenin derim ben.

[video=youtube;faAC0QqG1wA]https://www.youtube.com/watch?v=faAC0QqG1wA[/video]

abi boyle bir sey yok yok

Ilk kez Inter-GS macinda izlemistim burda Almanyada. Eto'o'lu Sneijder'li Inter. Fatih hocanin ilk geldigi yil ve Melonun aciklandigi gün. Sirf Eto ve Sneijder icin gitmistim o maca. Sneijder köse vurusunu kullanmak icin ilerliyordu. Siyah, komple siyah kücük kramponlari vardi. Sahaya inip ayaklarini öpebilirdim o derece yani. Kosmasi bile cok baska. Ayaklari yere basinca kalbime birseyler oluyordu.

ÖZEL : Melo tamam, sıra Juventus'ta!‏

Galatasaray'ın kadrosunda tutmak istediği Brezilyalı yıldız Melo konusunda yapılan görüşmelerde büyük oranda anlaşma sağlandı.

Yeni sezonda Melo'nun takımda kalması için girişimlerini sürdüren Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmede büyük oranda anlaşma sağladı.

Melo'ya 2+1 yıllık sözleşme ve ilk yıl için 2.5 milyon euro, ikinci ve eğer sözleşme yenilenmesi halinde 3. yıl için de 2.2 milyon euro, ilk yıl için maç başı 15 bin, diğer iki yıl için ise maç başı 10 bin euro teklif edildi.

Galatasaray'dan 2.9 milyon euro kazanan ve maç başına da 25 bin euro alan Melo için menajerinin garanti para konusunda sorun çıkartmadığı ancak maç başı ücretinin artması ve imza parası talebinde bulunduğu öğrenildi.

Bu gelişmeler ışığında Melo için pazarlıklarına devam edecek olan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızla anlaşma sağlaması bekleniyor.

Sarı-kırmızılıların sonraki hedefi de Juventus. İtalyan ekibi, Galatasaray'ın Melo'yu geçtiğimiz sezon kiraladığında sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu olarak belirtilen 6.5 milyon euroluk rakamı talep ediyor. Ancak Galatasaray, Melo için iki yılda ödediği toplam 3 milyon 250 bin euronun bu rakamdan düşülerek, İtalyan ekibine 3 milyon 250 bin euro teklif ettiği biliniyor.

Galatasaray'ın bu rakamı 4 milyon euroya kadar çıkartması beklenirken, Melo'nun da devreye girerek Juventus'a baskı yapması ile anlaşmanın bu rakam üzerinde sağlanması düşünülüyor.

TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ

Fener Cardozo'yu bitirmiş deniyor.Sözde Kongre üyesi bi eleman Cardozo hayırlı olsun diye tivit atmış.Fener maçında beğenmiştim.Ama bu topçular ne kadar para düşkünü ya hiç beyinlerini kullanmıyorlar.

32 yasında hayatta kazanamayacağı parayı kazanacak

manevi faktorlerı düşünecek yasta degıl

Ilk kez Inter-GS macinda izlemistim burda Almanyada. Eto'o'lu Sneijder'li Inter. Fatih hocanin ilk geldigi yil ve Melonun aciklandigi gün. Sirf Eto ve Sneijder icin gitmistim o maca. Sneijder köse vurusunu kullanmak icin ilerliyordu. Siyah, komple siyah kücük kramponlari vardi. Sahaya inip ayaklarini öpebilirdim o derece yani. Kosmasi bile cok baska. Ayaklari yere basinca kalbime birseyler oluyordu.

iyimisin

sow gidip cardozo gelecekse çok iyi olur

sow gerçekten çok atletik ve hızlı sol kanatta da gayet faydalı oldu

cardozo son vuruşları iyi ama çok ağır

öyle bı gıderkı bızde burda tuttuğumuz nöbete yanarız

aynen ya sneijder transferindeki nöbeti hayatta unutmam onun yüzünden 2 tane dersten bütünlemeye kalmıstım son paramı 20tl mı verıp telefona ınternet paketı yapmıstım sırf transferı takip edeyim diye :D

Sneijder'in satılma olayı nerden çıktı?

Bir ton uydurma haber çıkıyor hergün. İnananacak başka şey bulamadınız mı? Ne alaka yani Sneijder'in satılması...

Kıyamette kopsa bu transfer dönemi Sneijder takımdan gitmez.

Bazıları da adamı göndermeye çok meraklı, daha yeni aldık yahu. O kadar bekledik gelsin diye. Şimdi tam keyfini sürecekken satacakmıyız yani? Bir de 15 milyona falan gitsin diyenler var. Sanki bir daha bu yaşta bu kalitede ve karakterde oyuncuyu takımda görebilecekmişiz gibi, bir de fiyat biçiyorsunuz.

Melo da varim demis.

Nanili Melo lu kadro yapin beylerrr :asd:

adamlar bile kızacaksınız ama oyuncu satmadan transfer yapıyolar biz nani gelirse sneijder gider vs bu ne ya

fenev sağlam bı 10 numara bulmadıkça korkmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt