Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunlarında kıçları başları ayrı oynuyor.

bir melo tamam iş juve de diyorlardı, bir ara juve tamam iş meloda indirim istencek dediler.

milletin pskilojisini bozdular arkadaş.

yaw varya ölümü gösterip sitmaya razi ettiler bizi.tamam lan meloyu alin sneijderi satmayin transfer falan istemiyoruz

aynen ya sneijder transferindeki nöbeti hayatta unutmam onun yüzünden 2 tane dersten bütünlemeye kalmıstım son paramı 20tl mı verıp telefona ınternet paketı yapmıstım sırf transferı takip edeyim diye :D

O ara makarada sağlamdı resimli takip eden arkadaşlar felan vardı :)

352

Muslera

Semih Chedjou Aykut

Eboue Melo Selcuk Carlinhos

Sneijder

Drogba Burak​

aynen ya sneijder transferindeki nöbeti hayatta unutmam onun yüzünden 2 tane dersten bütünlemeye kalmıstım son paramı 20tl mı verıp telefona ınternet paketı yapmıstım sırf transferı takip edeyim diye :D
giderse transferinden komisyon almayi haketmissin sen:asd:

hakkaten ha meloyu alın transferi kapayın kimsede gitmesin

--------------xx-----------Moutinho---------

Rodriguez------Sneijder---------Ocampos

------------------Falcao------------------------

onlarin orada adamlari var, ismi unlu degil aklima gelmiyor simdi ama iyi adamlari var almazlar yani

Yok yabancı sınırıymış yok Nani gelirse gidermiş falan filan öldürecek birgün beni şu felaket senaryolarınız. Alırken sadece bize ve yöneticilere değil Ntvspor'a bile hayatı zindan etmiş bir adamı satmak o kadar basit mi? Tek akıllı siz değilsiniz, başımızdakilerde farkındadır yabancı sınırının ama mutlaka bununda bir çıkar yolu vardır. Vazgeçmeyin bu kadar kolay. Sneijder gibilerini transfer etmeyi gelenek haline getiremedik henüz.

ya takimimizda drogba denen efsane var,gittigi ortamda ronaldonun bile havasi kaciyo,siz hala cardozo falan diyosunuz.gecin bu isleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt