Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

seneye bu lig bitmez arkadas,cok buyuk olaylar cikar bu tüpcü kaldigi sürece,sikecilerin sampiyon olmasi icin ülkede butun devlet kurumlari ve tff seferber olacaktir

Selamın Aleykum

Bugün akşamdan sonra giremedim hiç. Bi gelişme var mı Babalar.

hic transfer yapmasaydik en mantiklisi olurdu,sadece melonun bonservisini alip aynen devam,boyle futbol sisteminde yapacak baska birsey yok,defansada ujfa-g.zan-semih-dany devam ederdik.futboldan soguttular bizi serefsizler

Medyadakiler gibi alperi alamadik sikinti yasiyoruz gibi hava yaratiliyor.alperin potansiyeli olabilir ama öyle ahim sahim biri degil suan zaman gösterecek.ayrica kadromuzda

Selcuk

Hamit

Emre

Yekta

Melo*

Engin

Erman

Otta saha icin 7 oyuncun var.alpere okadar bel baglanirmi? Yetmiyorsa gider alperle ayni yasda olan tolgayi alirsin.

49 kaldi :asd:

ya neyse 70-80 gün miami'de keyfini eyleyip gelen adami savunuyorsun bana, alinirsa iyi olur bisey demem ama alinmazsa da olmazsa olmaz degil.

ne yapacaktı alınmadan gelıp ıdmanamı çıkacaktı

melo olmasaydı görurdunuz sampıyonlugu

melo bız e degıl ama bız meloya mecburuz 15 e 20 ye alamıyacaksan bı adam

Medyadakiler gibi alperi alamadik sikinti yasiyoruz gibi hava yaratiliyor.alperin potansiyeli olabilir ama öyle ahim sahim biri degil suan zaman gösterecek.ayrica kadromuzda

Selcuk

Hamit

Emre

Yekta

Melo*

Engin

Erman

Otta saha icin 7 oyuncun var.alpere okadar bel baglanirmi? Yetmiyorsa gider alperle ayni yasda olan tolgayi alirsin.

Medyayı falan geçelimde şöyle bir gerçek var ; bizim orta sahada tek eksiğimiz dinamizmdi.Alper ondan istendi bana kalırsa.Şu an yerli alternatifide yok.Tabi olmamasıda çok çok önemli bir durum değil.

gecen emraha demistim bende kangal cok seviyorum ama onu yurtdisina getirmek burda bakmak falan,yolda yürütsem milletin kücük köpeklerini cigner basima is alirim la:asd:

Tam bir hayvan o. Bu amrahın almaya niyetlendiği köpek çok aktif. Hayatını ona göre şekillendirmen lazım. Sürekli ilgi istiyor. Ben önerdim bu köpeği ama sonradan pişman oldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt