Burak Aktop
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2013
- 2.839
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
alper gelse iyi olurdu ama gelemyınce eyvah takım çökecek diye bi durum yok
alper gelse iyi olurdu ama gelemyınce eyvah takım çökecek diye bi durum yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medyayı falan geçelimde şöyle bir gerçek var ; bizim orta sahada tek eksiğimiz dinamizmdi.Alper ondan istendi bana kalırsa.Şu an yerli alternatifide yok.Tabi olmamasıda çok çok önemli bir durum değil.
Engin ve erman cok iyi yapar o isi renkdas
Kanka hala vazgeçme şansın var. Gel bir daha düşün
Tam bir hayvan o. Bu amrahın almaya niyetlendiği köpek çok aktif. Hayatını ona göre şekillendirmen lazım. Sürekli ilgi istiyor. Ben önerdim bu köpeği ama sonradan pişman oldum![]()
yok kanka kulübe bile yaptım lan :lol:

vebali senin boynuna zaten :lol:
gecen emraha demistim bende kangal cok seviyorum ama onu yurtdisina getirmek burda bakmak falan,yolda yürütsem milletin kücük köpeklerini cigner basima is alirim la![]()
sikeciler bu yil evi tarlayi satip transfer yapacak,son sanslari

isim konusunda melihle müzakere yapyok kanka kulübe bile yaptım lan :lol:

olmNeyse küfür yasak
![]()
Ben alma diyorum işte olm vazgeçBir labrador bakalım sana. Beraber uyursunuz
isim konusunda melihle müzakere yap![]()

isim konusunda melihle müzakere yap![]()
evet aynen biliyorum renktas.yillardir onlarin hakkinda bilgi toplaya toplaya ogrenmedigim kalmadirenktaş daha önce kangal besledim ve şunu çok rahat söyleyebilirim, kangal o kadar asil bir hayvandır ki öyle kendinden küçük, güçsüz bir hayvana asla saldırmaz. eğer iyi sosyalleştirirsen insanlara da zarar vermez. tabi gece bekçiliği her türlü yapar o ayrı![]()
allahin adaleti sasmaz kardesimSadece transfer yaparlarsa sorun yok abi. Yeni bir oluşum var. Aziz Yıldırım Altın vuruş yapacak![]()