Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu AMK 1 hafta once nani Galatasaray da hatta istanbula gelecegi tarihi,bonservisi,alacagi parayi bile yazmamismiydi.ismini hak eden bir gazete bosver:)

Ona bakarsan Alper de Galatasaray da diye ilk yazan Amk oldu abi. Sonra başkanları Lig tv de açıkladı hayırlı olsun demedik falan dedi. iki haberinde doğru olduğunu varsayarak konuşursak eğer, Nani F5'e giderse küfür sözlüğü kuracak ilk kişi sensin. arkandan ben gelirim :asd:

Ona bakarsan Alper de Galatasaray da diye ilk yazan Amk oldu abi. Sonra başkanları Lig tv de açıkladı hayırlı olsun demedik falan dedi. iki haberinde doğru olduğunu varsayarak konuşursak eğer, Nani F5'e giderse küfür sözlüğü kuracak ilk kişi sensin. arkandan ben gelirim :asd:
ben dunde yazdim sikeciler evi tarlayi satip transfere saldiriyor,son sanslari bunu sikeci aziz cok iyi biliyor.ben asil küfürü kadromuzu elimizde tutamazsak ederim hemde fena

Fizik olarak filan ikili mücadelerde yıkılmıyo renktaş gücü yerinde sutları iyi topla çok hızlı devamlı ataga çıkıyor, çevikliğide iyi gibi geldi bana renktaş

abi benim bahsettiğim, daha garantisini alamaz mıydık mesela? ha carli gelir çok iyi top oynar o da olur tabi ama avrupa futbolu farklı brezilya futbolundan.

Bu sol bek mevzuunda en büyük korkum riera yı aramak.Çok ahlar vahlar ederiz eğer öyle bir durum olursa.

ben dunde yazdim sikeciler evi tarlayi satip transfere saldiriyor,son sanslari bunu sikeci aziz cok iyi biliyor.ben asil küfürü kadromuzu elimizde tutamazsak ederim hemde fena

Kadro tutulur abi. bu yıl satış olacağını sanmıyorum.

Laurence ‏@Laurencesci 11 sa

Fabrício
pode ir para o Galatasaray por 2 milhões de euros (5,6 milhões).

[video=youtube;4JVKU4GyRE4]https://www.youtube.com/watch?v=4JVKU4GyRE4[/video]

Carlinhos ile yaşıt.

bu yabanci olayi bizi cok fena durdurdu,yedek bile oturtamiyosun ne olacak boyle hic bilmiyorum.bu Tüp Fiyasko Federasyonu nasil gidecek:SS:

Tüpçü kendisi isteyerek gelmedi. Seçilerek geldi abi. Padişahın sağ kolu şuan. Padişah git demezse gitmez :D

başkanlık seçiminde tüpçüyü destekleyenler içinde ünal aysal da vardı beyler uyandırıyım yani adam yabancı sayısı 3 olacak dese bile itiraz etme hakkımız yok

Tüpçü kendisi isteyerek gelmedi. Seçilerek geldi abi. Padişahın sağ kolu şuan. Padişah git demezse gitmez :D
bu tüpcünin dogdugu gunu iyi arastirmak lazim,bunun duynaya geldigi gun depremler seller afetler falan olmusmu,adam basli basina musibet.lanet olsun dogdugu gune

ve bu arada transferler yine yaz kampına yetişmeyecek beyler bence nöbeti bırakıp gidelim şinorkelleri paletleri toplayıp tatile çıkalım hadi gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt