Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben sol beke Carlinhosun gelmesini çok istiyorum ya :D adam çok hızlı resmen Eboue'nin sol bek versiyonu iki kanatta akar bizim Carlinhos gelirse renktaş

ne yalan söyleyim açıp videolardan izledim sadece ama topu sürerken, topu kontrol ederken ağır gibi geldi bana.çevik değil gibi sanki.topla hızlı olabilir ama carlinhos da hakan ı riera yı izleyen bu gözlere iyi gelir tabi.

Hakanda iyi futbolcu hemen kendi adamlarinizi disliyorsunuz
ne yalan söyleyim açıp videolardan izledim sadece ama topu sürerken, topu kontrol ederken ağır gibi geldi bana.çevik değil gibi sanki.topla hızlı olabilir ama carlinhos da hakan ı riera yı izleyen bu gözlere iyi gelir tabi.

--------------------muslera----------------------

sabri---------semih--------chedjou---------solbek

---------hamit-------melo--------selçuk

--------------------sneijder---------------

-----------drogba-------------burak------

çok para harcamayacağız anlaşılan.sol beke bari avrupa da kendini ispatlamış bir adam alalım, kıyıp paraya.

Bende buna yakın bir kadro bekliyorum.

Eboue'nin yerini tutacak yerli sağ bek yok.Sabri ile de sezona başlanılmaz.Şener veya Serdar Kurtuluş'un alınma ihtimali yüksek bence.

Kulübe içinde Umut/Necati ve Kerim'de lazım.

--------------------muslera----------------------

sabri---------semih--------chedjou---------solbek

---------hamit-------melo--------selçuk

--------------------sneijder---------------

-----------drogba-------------burak------

çok para harcamayacağız anlaşılan.sol beke bari avrupa da kendini ispatlamış bir adam alalım, kıyıp paraya.

Kadroyu kes saç baş yolarız

Fizik olarak filan ikili mücadelerde yıkılmıyo renktaş gücü yerinde sutları iyi topla çok hızlı devamlı ataga çıkıyor, çevikliğide iyi gibi geldi bana renktaş

bu kadrodan bir cacık olmaz sabri saç baş yoldurur hamitten kanat vari şeyler beklenir olmayınca kanser eder herkesi tüm sezon kanatsızlık sıkıntısı çekilir kitlenen maçlarda drogbaya top şişirerek açmaya çalışılır

başka türlü işin içinden çıkamadım, bu kadroyu yaptım.ben de isterim kanatlarda nani-arda olsun.drogba ilerde tek forvet oynasın.sol beke kolarov gelsin.

sonra burak ne olacak, yabancı sınırı diye bir şey var.bu sene çok hazırlıksız yakalandık bu sınırlama işine.

bu sene bizim en büyük eksiğimiz sol bek ve stoperdi .

eee stoper tamam birde sol bek aldıkmı bu kadroda eksik ne kalacak.

erman güzel yedek, 2-3 tanede genç yetenek alındımı tadından yenmez. merak etmeyiz bizim kadro yeterince güzel zaten nani gelse kimi keseceğiz o belli değil.

boşverin fener alsın bu sene doldursun yaşlıları seneye finansal fair play gelince istesede yöneticiler dışarıdan oyuncu alamaz. şahenki kığılısı kalır öyle.

o zaman bu yaşlılarıda kovamazlar rahat olun siz.

bu arada bu adamların kaç yabancısı oldu ki bunlar nasıl satacak bunları ve nasıl oynatacak???

Bende buna yakın bir kadro bekliyorum.

Eboue'nin yerini tutacak yerli sağ bek yok.Sabri ile de sezona başlanılmaz.Şener veya Serdar Kurtuluş'un alınma ihtimali yüksek bence.

Kulübe içinde Umut/Necati ve Kerim'de lazım.

valla şener belki ama serdar ı sabri ye tercih etmem.

spor toto leş ligde iyi kötü iş yapıyor diye çift forvet zorlamanın anlamı yok 2 akıcı kanatla 4 2 3 1 akar bizde drogba burak değişmeli oynar ileride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt