Mumin ARDA
Kırmızı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 1.529
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Abi iyi futbolcu izle biraz
(Roberto Carlos gibi)
Abi iyi futbolcu izle biraz
mumin seni ezerim,bak ezerim seni![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mumin seni ezerim,bak ezerim seni![]()
Bizim başkanın konuşmayacagı tek gazete Milliyettir renktaş![]()
tamamda kim gelecek feneve ? agueromu gelecekki ona versinler yaşı gelmiş oyuncu iyi para için gelecek işte
he milliyet yazdiysa kesin dogrudur,milliyet ne la![]()
Niye ki reis. Ne geçti aralarında![]()
ben sol beke Carlinhosun gelmesini çok istiyorum yaadam çok hızlı resmen Eboue'nin sol bek versiyonu iki kanatta akar bizim Carlinhos gelirse renktaş
Niye ki reis. Ne geçti aralarında![]()
ne yalan söyleyim açıp videolardan izledim sadece ama topu sürerken, topu kontrol ederken ağır gibi geldi bana.çevik değil gibi sanki.topla hızlı olabilir ama carlinhos da hakan ı riera yı izleyen bu gözlere iyi gelir tabi.
--------------------muslera----------------------
sabri---------semih--------chedjou---------solbek
---------hamit-------melo--------selçuk
--------------------sneijder---------------
-----------drogba-------------burak------
çok para harcamayacağız anlaşılan.sol beke bari avrupa da kendini ispatlamış bir adam alalım, kıyıp paraya.
bu AMK 1 hafta once nani Galatasaray da hatta istanbula gelecegi tarihi,bonservisi,alacagi parayi bile yazmamismiydi.ismini hak eden bir gazete bosverNe bileyim abi. AMK de Fener devrede diye yazınca. Panik oldum bir an![]()
--------------------muslera----------------------
sabri---------semih--------chedjou---------solbek
---------hamit-------melo--------selçuk
--------------------sneijder---------------
-----------drogba-------------burak------
çok para harcamayacağız anlaşılan.sol beke bari avrupa da kendini ispatlamış bir adam alalım, kıyıp paraya.
ne yalan söyleyim açıp videolardan izledim sadece ama topu sürerken, topu kontrol ederken ağır gibi geldi bana.çevik değil gibi sanki.topla hızlı olabilir ama carlinhos da hakan ı riera yı izleyen bu gözlere iyi gelir tabi.
bu kadrodan bir cacık olmaz sabri saç baş yoldurur hamitten kanat vari şeyler beklenir olmayınca kanser eder herkesi tüm sezon kanatsızlık sıkıntısı çekilir kitlenen maçlarda drogbaya top şişirerek açmaya çalışılır
Tüpcünün o gazete renktaş![]()
Hakanda iyi futbolcu hemen kendi adamlarinizi disliyorsunuz

melih bu yorumlari yazarken siyasi baski ilemi yaziyosun dogru soyle kardesimOlabilir renktaş. Adam iyi niyet göstergesi olarak açıklama yapıyordur belki Milliyete. (Yabancı sınırlaması açısından)![]()

Bende buna yakın bir kadro bekliyorum.
Eboue'nin yerini tutacak yerli sağ bek yok.Sabri ile de sezona başlanılmaz.Şener veya Serdar Kurtuluş'un alınma ihtimali yüksek bence.
Kulübe içinde Umut/Necati ve Kerim'de lazım.