Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Demek Nani yalan oldu.

Neyse belki en hayirlisi bu olur. Oyunculara bakarsak 4-3-1-2 en ideal sistem. Iki hücum yönü iyi olan bek almak lazim.

nani bencede öncelik değil yani neden alınmadı diyemem ama melo alınmassa neden alınmadı derim. ayrıca şu carlinhosla uğraşmayalım fluminesse midir nedir takılsın oralarda avrupa görmüş taş gibi bi sol be alalım alacaksak almayacaksak da almamk için almayalım

Demek Nani yalan oldu.

Neyse belki en hayirlisi bu olur. Oyunculara bakarsak 4-3-1-2 en ideal sistem. Iki hücum yönü iyi olan bek almak lazim.

onemli olan artik kimin solbek olacagini?

Melo alinacak artik bu sistemde zaten kilit oyuncu o

ama hangi solbek en faydali olur bu sistemde? 4-3-1-2

Bence cenk den önce serdar kurtuluş alınmalı.

Serdar hem sağ bek hemde orta sahada ön libero oynayabiliyor.

Hatta ertuğrul sağlam döneminde ön liberoda çok iyi işler çıkarmış milli takıma kadar yükselmişdi yanlış hatırlamıosamm.

2 yönlüde çok iyi alternatif olur kanaatindeyim.

Eğer gaziantepde ucuk kaçık paralar istemezse alalım.

Bu sene genç türk topçulara yönelmeliyiz. yabancı transferlerde dogru işler yapmaya başladık elimizdeki yabancılar hagi dönemindekinn sonra alınan en iyi yabancılar. Sadece o zamanki gibi yanlarını çok iyi yerlilerle süslemeyi başarabilmeliyiz.

Jem karacan ı izledim . Çok agresif çok koşan ve ilk müdahaleleri baya iyi olan bir topçu bizde faydalı olacağını düşünüyorum.

Serdar kurtuluş içinde görüşümü belirttim hem sağ bek hem orta saha için gerektiğinde çok iyi yedek olur.

Bursasporlu şener ve ferhat çok yetenekli oyuncular takip edilmeliler..

Benim bir diğer önerim hep üzüldüğüm isim. Trabzonsporlu volkan.

Çok yetenekli bir futbolcu ama dilinden anlayacak bir hoca lazım biraz sorunlu . muhteşem bursaspor performansından sonra dikiş tutturamadı.

bence Fatih hocanın elinde elmas gibi parlar.

Sağ kanadımıza ilaç olabilir.

Çok maçını izledim yeteneklerine çok güveniyorum.

Çokda ucuza kapayabiliriz bu transferi diye düşünüyorum..

Benim yerli transferindeki düşüncelerimde bu yönde

Meloya inşAllah bela okumayız bu sene bonservisiyle alırsak.

Su sinirlama yüzünden Erman gibi, Serdar gibi oyunculara kaldik yazik be gercekten yazik.

Maraton.com.tr ‏@maraton_com_tr 58s

Galatasaray'ın ilgilendiği Obi Mikel transferinde yeni gelişmeler var... @recix birazdan tüm detayları sizlerle paylaşacak...

hadi bakalim

Mikel'in piyasasi 20 milyon var, bizim yönetim Melo'ya 5 milyonu vermiyor hayatta almazlar.

drogba gibi bir adamımız var allahtan sınır falan hikaye arenada maksimum 3 maç puan kaybederiz kadroya hiç ekleme yapmasak bile kaldı ki stoper ve solbek açıklarımızı kapatacağız(kapattık) bir de melo kalırsa formda bir sneijderle rahat rahat götürürüz ligi avrupa içinse nani gibi bir hızlı oyunu değiştirebilecek bir oyuncu müthiş olurdu :b5:

mikel mis igggghhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt