Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1- duz ve agir oyuncu

2- tek yonlu, ofansif yani 0

3- melo kat kat daha iyi

+ takımı ve taraftarı ateşleyecek oyuncu, gerektiğinde sertliğe karşı koyacak, arkadaşlarını sahada koruyacak, hakeme ve rakibe ezdirmeyecek 1 oyuncu şart.

Melo olmasa çoğu maçta kritik dakikalarda uyuyordu taraftar, kombine sahibiyim az çok biliyorum.

Mikel miş Alex Song'muş, umurlarında olmaz, uyku futboluyla savunma yaparlar.

Hakan

KEvin de Bruyne Chelsea takimina katiliyor onumuzdeku sezon

+ takımı ve taraftarı ateşleyecek oyuncu, gerektiğinde sertliğe karşı koyacak, arkadaşlarını sahada koruyacak, hakeme ve rakibe ezdirmeyecek 1 oyuncu şart.

Melo olmasa çoğu maçta kritik dakikalarda uyuyordu taraftar, kombine sahibiyim az çok biliyorum.

Mikel miş Alex Song'muş, umurlarında olmaz, uyku futboluyla savunma yaparlar.

:yenieek: 100%

Hayır Mikel Fenere gitse oov müthiş transfer harika oyuncu bize gelme durumu varsa gelmesin oyuncu mu bu aynısını geçen sezon meireles transferinde de gördük forumun hali ortadaydı herkes meireleste meireles bir baktık adam leş çıktı

Courtois 1 yil daha kiralik verildi Atletico ya

2-3 senedir her transfer döneminde transfer nöbetini takip ederim pek fazla üyelik girişi yapmam ama ziyaretçi olarak takılır yazılanları okurum. Eskiden 5-6 saatlik bi aradan sonra girdiğimde sayfalarca yeni yazılan mesaj olurdu şimdi 5-6 saatlik bi aradan sonra girdiğim de 10 sayfa geri gidiyorum ve okuduğum mesajlara denk geliyorum bu sene nöbette fazla canlı değil.

Transferlerle ilgili olarak şu Alper ya da hasan aliyi keşke alabilseydik gerçekten çok iyi alternatifler olacaktı. Neyse biz bir solbek ve bir kaç yerli alternatif ile transferi kapatalım en iyisi budur. Yalnız bu sene bir bomba bekliyorum içimden geçen o Muslera'nın satılması ya da Arda'nın dönmesi gibi bi olay bekliyorum.

Ya Mikel haberlerine inaniyormusunuz gercekten. Melo'ya 6 vermek istemeyen gidip Mikel'e 12 mi verecek. Nani'ye 10 vermek istemeyen gidip Mikel'e 12 mi verecek. Maraton iyi sallamis.

Ya Mikel haberlerine inaniyormusunuz gercekten. Melo'ya 6 vermek istemeyen gidip Mikel'e 12 mi verecek. Nani'ye 10 vermek istemeyen gidip Mikel'e 12 mi verecek. Maraton iyi sallamis.

++ mikel'e okadar bütce ayiran kulüp yerli olan inler'i alir kontenjandan kurtulur

Mikel ne lan, tırtın da tırtı..Bu herif Melo'nun sol bacağı etmez..

12 milyon euro Mikel'e verecegimize Melo'yu alalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt