Biraz gerçekci olalım.Şikeciler çok zor bir süreçten geçtiler ve kadrolarını korusalardı çok zor şampiyon olurduk.
Şampiyon olduk ama yapılan hataları çok çabuk unutuyoruz.
Yahu nerdeyse son maçta şampiyonluğu verecektik.Evet playoff olmasa zaten puan farkıyla şampiyon olacaktık fakat ya olmasaydık ne olacaktı soruyorum.Yer yerinden oynayacaktı.O zaman durum bu kadar vahim neden şampiyon olunduktan sınra sesini çıkarmadı bu yönetim.Şu federasyonun hala görevinde olması başlı başına fiyaskodur.
Adamları orta sahasındaki yerliler hep standartın üzerinde.Hani Meriles ve Cristianın yerine daha kaliteli yabancılar olsa çok üst düzey olurdu.Erman,Emre kılınç(yanlış transfer demiyorum) gibi adamlarla uğraşmıyorlar.Yerli olarak hep en iyisini almaya çalışıyorlar.Mesela Salih Uçan gibi bir adam bir tane daha çıksın biz gene alamayız.Çünkü o hırs bizde yok.
O yüzden Alperi kaçıran beceriksiz Ali dürüst ve Albayrakın arkasından ağlamayın.
Şikecilerdeki potansiyel bizim çeyreğimiz etmez.Adamlar her zaman süper kadrolar kuruyor,Her türlü hakem,medya desteği yanında ama gene üzerimize çıkamıyorlar.Bunu tek bir açıklaması biz daha çok başarıya odaklı bir klübüz.Armanın büyüklüğü daha fazla.Ama son 10 senede damaların 3.yok.Hep bir şekilde ilk 2 de olmuşlar.Buda çok önemli.Bunun sebebide işte şu an yaşadığımız durum.Yöneticilerimizin maydanı boş bırakması ve şikeci azizi ilah yapmaları.
Anlayon artık bu transfer manyaklığı falan değil.Nani gibi bir adama 10 milyonun üzerinde vermem,vermememiz gerekiyor diyen zihniyetin doğru bir iş yapacağını düşünmüyorum.O işte herşey tesadüftür.Bunu anlayamıyorsunuz.