Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yobo egemene atılanlar gol olmuyorsa bu adamlara atılanlar hiç gol atmaz merak etme. bizim taraftar alves i cris , taşçıyı servet sanıyor ama yanılıyor. dany gibi hızlı değiller ama adam gibi kademe bilgisine sahip olduklarından bunada gerek yok

bilen biliyor ne kadar ağır ve kazma adamlar olduğunu senin açıklamana gerek yok.

Webaslan.com ‏@webaslan 4m

BİLGİ | Bülent Tulun, Kerim Frei için Fulham ile gerekli görüşmeyi yaptı ve İstanbul'a döndü.

kerim frei şener cenk tosun jem karacan alınmalı. bolu da ki gence de iyi diyorlar

len Frei yi da yaninda getirsene BULOOOO

Bu sene yerliler konusunda bence geride kaldik gibi (eger cikan haberler dogru ise).

Biz Erman, Cenk ve Serdar K. gibi oyuncularin pesine düserken rakibimiz Alper, Serdar T. gibi oyuncularin pesine düstü.

Yani bu secim konusu ciddi ciddi düsündürmüyor degil beni.

Olay belli. Fenerbahce yabanci sinirlamasini arkasina alarak bizi bitirmeye calisiyor. Buna en iyi sekilde cevap vermeliyiz, simdiye kadar ama uyuduk.

serdar kurtuluş mu? böyle bir haber mi var?

Kerim+Frei+Norwich+City+v+Fulham+Premier+League+lzNnhXX-HGpl.jpg

gel kocum :ayatollah:

şikeciler de bu anlayış var mı diyorsun yani? Tamam bizde sıkıntı olabilir katılıyorum buna eyvallah ama onlarda yokmuş gibi konuşmanız bana enteresan geliyor

Biraz gerçekci olalım.Şikeciler çok zor bir süreçten geçtiler ve kadrolarını korusalardı çok zor şampiyon olurduk.

Şampiyon olduk ama yapılan hataları çok çabuk unutuyoruz.

Yahu nerdeyse son maçta şampiyonluğu verecektik.Evet playoff olmasa zaten puan farkıyla şampiyon olacaktık fakat ya olmasaydık ne olacaktı soruyorum.Yer yerinden oynayacaktı.O zaman durum bu kadar vahim neden şampiyon olunduktan sınra sesini çıkarmadı bu yönetim.Şu federasyonun hala görevinde olması başlı başına fiyaskodur.

Adamları orta sahasındaki yerliler hep standartın üzerinde.Hani Meriles ve Cristianın yerine daha kaliteli yabancılar olsa çok üst düzey olurdu.Erman,Emre kılınç(yanlış transfer demiyorum) gibi adamlarla uğraşmıyorlar.Yerli olarak hep en iyisini almaya çalışıyorlar.Mesela Salih Uçan gibi bir adam bir tane daha çıksın biz gene alamayız.Çünkü o hırs bizde yok.

O yüzden Alperi kaçıran beceriksiz Ali dürüst ve Albayrakın arkasından ağlamayın.

Şikecilerdeki potansiyel bizim çeyreğimiz etmez.Adamlar her zaman süper kadrolar kuruyor,Her türlü hakem,medya desteği yanında ama gene üzerimize çıkamıyorlar.Bunu tek bir açıklaması biz daha çok başarıya odaklı bir klübüz.Armanın büyüklüğü daha fazla.Ama son 10 senede damaların 3.yok.Hep bir şekilde ilk 2 de olmuşlar.Buda çok önemli.Bunun sebebide işte şu an yaşadığımız durum.Yöneticilerimizin maydanı boş bırakması ve şikeci azizi ilah yapmaları.

Anlayon artık bu transfer manyaklığı falan değil.Nani gibi bir adama 10 milyonun üzerinde vermem,vermememiz gerekiyor diyen zihniyetin doğru bir iş yapacağını düşünmüyorum.O işte herşey tesadüftür.Bunu anlayamıyorsunuz.

transfer konusunda aysala ve yönetime sallamayın . burak ve selçuk gibi iki adamı aldılar var mı arda dan başka o kalitede türk topçu . yönetime ve hocaya güvenin her sene bu nöbetteyim her sene boş konuşan birsürü adam

Yönetime ve Fatih hocaya güveniyorum yine en iyi transferleri biz yapacağız...

Biraz gerçekci olalım.Şikeciler çok zor bir süreçten geçtiler ve kadrolarını korusalardı çok zor şampiyon olurduk.

Şampiyon olduk ama yapılan hataları çok çabuk unutuyoruz.

Yahu nerdeyse son maçta şampiyonluğu verecektik.Evet playoff olmasa zaten puan farkıyla şampiyon olacaktık fakat ya olmasaydık ne olacaktı soruyorum.Yer yerinden oynayacaktı.O zaman durum bu kadar vahim neden şampiyon olunduktan sınra sesini çıkarmadı bu yönetim.Şu federasyonun hala görevinde olması başlı başına fiyaskodur.

Adamları orta sahasındaki yerliler hep standartın üzerinde.Hani Meriles ve Cristianın yerine daha kaliteli yabancılar olsa çok üst düzey olurdu.Erman,Emre kılınç(yanlış transfer demiyorum) gibi adamlarla uğraşmıyorlar.Yerli olarak hep en iyisini almaya çalışıyorlar.Mesela Salih Uçan gibi bir adam bir tane daha çıksın biz gene alamayız.Çünkü o hırs bizde yok.

O yüzden Alperi kaçıran beceriksiz Ali dürüst ve Albayrakın arkasından ağlamayın.

Şikecilerdeki potansiyel bizim çeyreğimiz etmez.Adamlar her zaman süper kadrolar kuruyor,Her türlü hakem,medya desteği yanında ama gene üzerimize çıkamıyorlar.Bunu tek bir açıklaması biz daha çok başarıya odaklı bir klübüz.Armanın büyüklüğü daha fazla.Ama son 10 senede damaların 3.yok.Hep bir şekilde ilk 2 de olmuşlar.Buda çok önemli.Bunun sebebide işte şu an yaşadığımız durum.Yöneticilerimizin maydanı boş bırakması ve şikeci azizi ilah yapmaları.

Anlayon artık bu transfer manyaklığı falan değil.Nani gibi bir adama 10 milyonun üzerinde vermem,vermememiz gerekiyor diyen zihniyetin doğru bir iş yapacağını düşünmüyorum.O işte herşey tesadüftür.Bunu anlayamıyorsunuz.

Salih transferinde birazda şanslılardı.Bizde Musa-Mehmet-Okan vs. öyle genç oyuncular aldık ama tutmadı.Onların aldığı Salih tuttu belki ama kaç oyuncu harcadılar belli değil.Alper'i kaybetti yönetim diyorsun ama Ligin en değerli türk oyuncuları bizde Selçuk-Burak .Yönetimi Alper'i almadı diye eleştiriyorsun ama alınacak ADAM'ları aldılar zaten.Alper'ide alabilecek durumdaydık ancak Başkan'ında dediği gibi rekabete girip Eskişehir'e para kazandırmayı tercih etmedik.Nani durumuda yabancı kontenjanına takılıyor.Nani-Sneijder-Drogba lı düzgün bi kadro kurabilirmisin ben sanmıyorum.Ayrıca Nani transfer'i her an bitebilir ümitsizliğe kapılmamalısın.

Genç oyuncuları bizde alıyoz ama tutmayıncada tutmuyo be kardeşim şimdi Yönetim ne yapsın

Re: Transfer Nöbeti

Bu sene yerliler konusunda bence geride kaldik gibi (eger cikan haberler dogru ise).

Biz Erman, Cenk ve Serdar K. gibi oyuncularin pesine düserken rakibimiz Alper, Serdar T. gibi oyuncularin pesine düstü.

Yani bu secim konusu ciddi ciddi düsündürmüyor degil beni.

Olay belli. Fenerbahce yabanci sinirlamasini arkasina alarak bizi bitirmeye calisiyor. Buna en iyi sekilde cevap vermeliyiz, simdiye kadar ama uyuduk.

arkadsim alperle biz ilgilenmedik mi?bu bir. serdar tasci turkiyiye niye gelsin? buda iki.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt