Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani'nin bonservisi tuzlu geldi bizimkilere, yoksa Nani gelirdi.

Umarim K. Frei alinir.

Ayrica bu "AB pasaport sinir olayi" da cok önemli. Umarim burda müspet bi gelisme olur.

not: 2 gündür pek giremedim foruma, bakamdim haberlere...yeni birsey var mi, yukardaki yazdim iki sey haric?

Umarim K. Frei alinir.

Ayrica bu "AB pasaport sinir olayi" da cok önemli. Umarim burda müspet bi gelisme olur.

not: 2 gündür pek giremedim foruma, bakamdim haberlere...yeni birsey var mi, yukardaki yazdim iki sey haric?

TFF sinirlama konusunda degisiklik olmayacak, kulüpler birligini takmiyoruz, Fenerbahce bu konuda hakli demis.

Nani transferi kapanmadı, müspet ivme kazanılması bekleniyor :D

Umarim K. Frei alinir.

Ben kimsenin babasini karistirarak hakaret etmedim ve vurmakta istmedim. Olayi bilmeden atlamayalim Teoman. Babasini karistiran kendisi. Size de konuyu tekrardan acitigniz icin tesekkür etmek istiyorum.
kimseyi suclayip birine atladigim falan yok.olayin boyle seylerin bu gibi konusmalara degmeyecegini soyledim anladinnn

biz ne zaman bir oyuncuya 10 ve üzeri para veren takım olacağız acaba

Yabacı sınırlamasıyla ilgili bir TFF yöneticisi dün Radyospor'la konuşmuştu.Beklediğimiz gibi Fb'den yana tavırdalar ve planlamamızı çok önceden yaptık,geri adım atmamı söz konusu değil diyorlar.

Oradan umudu kestim ben.

haklisin. ben kendi adima özür diliyorum o kisiden. annesine selam yolamyacakdim. tanimiyorum bile annesini. o konuda eseklik yaptim kabul ediyorum. özür dilemsinide bilirim. kabul eder etmez o ona kalmis. neyse kapatik olayi zaten...

boşver degmez

alpaslan öztürk, önlibero-sağbek -sağ iç oynayabilen fiziği kuvvetli ve muhteşem bir oyuncu ,febe almak üzere, neyi bekliyor yönetim ,ayıp ayıp..

Oha Togo'lu oyuncu bütün savunmayi ipe dizdi gol atti.

haklisin. ben kendi adima özür diliyorum o kisiden. annesine selam yolamyacakdim. tanimiyorum bile annesini. o konuda eseklik yaptim kabul ediyorum. özür dilemsinide bilirim. kabul eder etmez o ona kalmis. neyse kapatik olayi zaten...
sana yakisan budur kardesim:yenieek:

adam gibi oyuncu alamadıkları gibi ellerimizdekinide mi satacaz .... böyle nasıl daha iyisini yaparız ...

transfer yok bakalim bu hafta nasil gececek

fenev cordozoyu alacakmış büyük ihtimal ...kaynak ntvspor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt