Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ve kavga bitti

Transfer Nöbeti

Nani gibi yardıran bi kanat şart bu takıma.

Hepimiz Sneijder kalsın istiyoruz ama Fatih Hocanın Sneijder den çok Nani ye sıcak bakacağı gerçek. Ki bence sisteme daha çok uyacağıda.

Nani gibi yardıran bi kanat şart bu takıma.

Hepimiz Sneijder kalsın istiyoruz ama Fatih Hocanın Sneijder den çok Nani ye sıcak bakacağı gerçek. Ki bence sisteme daha çok uyacağıda.

Nani yi bosver almiyoruz zaten, daha hayirli olur

Benmi senin babani karistiriyorum? Sen senin baban divan üyesi oldugunu söyledin. Bende yersen diyorum ve selam gönderiyorum bu kadar. Hadi simdi..

yahu inan diyen kim. inanmiyorsan inanma ama böyle hakret ederek karsilik vermen mi gerekiyor ilaki ?! elime hem ne geciyormus babam divan kurulu üyesi ise . madalya mi takiyorlar bana burda onun icin?! neyse uzatmaya gerek yok. bu sana benim son mesajim olsun. yanlisklikla mesajini cevap yazarsam buna alinma lütfen ki isimlere bakmiyorum ben fazla cevap yazarken mesajlara. hadi bidaha hayilri pazarlar dileyim sana yineden cok bilmis TÜ üyemiz.

Niye ki olum. Ben kanat adamı seyretmek istiyorum

Nani gelirse ilk 11 fln kuramazsin. Elimizdeki oyuncularla ancak 4-3-1-2 oynarsin ve az biraz yabanci sinirlamasindan yirtarsin iste. Nani gelirse kanatli sisteme geciyorsun, Sneijder mi oynayacak defansif orta sahami. Burak mi Drogba mi. Bekler kim olacak. Yani düzen bozuluyor.

Transfer Nöbeti

Yeri değil ama burası yoğun olduğu için bişe sormam lazım. Playstation da bulunan kart bilgilerimi nerden değiştirebilirim

Ya adam dünden beri alinti yaparak, özel mesaj atarak birseyler anlatmaya calisiyor. Yok babasi divan üyesiymis, yok duyum degil bilgi verirmis.. Alinti yapmasin diyorum bu kadar.

yalanini sevsinler. ne zaman sana üzel mesaj atmisim sana ben ?! ya git isine... iyiki bir sey anlatmisiz be. suc bende ama haklisin. isde bundan dolayi konusmamak lazim bazi gercekleri. nerden actiysam agzimi babam ile ilgili...neyse hadi bye...

Transfer Nöbeti

Nani gelirse ilk 11 fln kuramazsin. Elimizdeki oyuncularla ancak 4-3-1-2 oynarsin ve az biraz yabanci sinirlamasindan yirtarsin iste. Nani gelirse kanatli sisteme geciyorsun, Sneijder mi oynayacak defansif orta sahami. Burak mi Drogba mi. Bekler kim olacak. Yani düzen bozuluyor.

Nani gelirse Sneijderi kovarım ben. 4-4-2 de gayet güzel oynarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt