Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve kavga bitti
Nani gibi yardıran bi kanat şart bu takıma.
Hepimiz Sneijder kalsın istiyoruz ama Fatih Hocanın Sneijder den çok Nani ye sıcak bakacağı gerçek. Ki bence sisteme daha çok uyacağıda.
Nani gibi yardıran bi kanat şart bu takıma.
Hepimiz Sneijder kalsın istiyoruz ama Fatih Hocanın Sneijder den çok Nani ye sıcak bakacağı gerçek. Ki bence sisteme daha çok uyacağıda.
Nani'nin gelmemesi daha hayirli olur.
Benmi senin babani karistiriyorum? Sen senin baban divan üyesi oldugunu söyledin. Bende yersen diyorum ve selam gönderiyorum bu kadar. Hadi simdi..
Nani yi bosver almiyoruz zaten, daha hayirli olur
Niye ki olum. Ben kanat adamı seyretmek istiyorum
Ya adam dünden beri alinti yaparak, özel mesaj atarak birseyler anlatmaya calisiyor. Yok babasi divan üyesiymis, yok duyum degil bilgi verirmis.. Alinti yapmasin diyorum bu kadar.
Nani gelirse ilk 11 fln kuramazsin. Elimizdeki oyuncularla ancak 4-3-1-2 oynarsin ve az biraz yabanci sinirlamasindan yirtarsin iste. Nani gelirse kanatli sisteme geciyorsun, Sneijder mi oynayacak defansif orta sahami. Burak mi Drogba mi. Bekler kim olacak. Yani düzen bozuluyor.
Fenerde almasın o zaman
Nani gelirse Sneijderi kovarım ben. 4-4-2 de gayet güzel oynarım.
Nani gelirse Sneijderi kovarım ben. 4-4-2 de gayet güzel oynarım.
Ben ilk Sneijder'i yazip, sonra kurarim kadro'yu. Sneijder cok büyük bir deger ama farkinda degiliz.