Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Top tutmayı, top saklamayı, sakin, basit oynamayı da öğretsen o arada öncelikle.

Orta yapmaya falan hiç geçmiyorum zaten.

hmm . Neyse biz onu ulku ocaklarina verelim ..

images

valla bu yerli yoklukta kazım robben gibi geliyor bana

gervinho nasil olur bize:confused:

Fiziği vs üst seviye...Ama ben o adamın top tekniğini beğenmiyorum...Burak kadar değil de tabi...Üst düzey diye adı geçen bir oyuncuda bence daha fazla olması lazım...Arsenal'den illa kanat alacaksak Podolski aranan kan...

Sol bek dediğin Filipe Luis gibi olur. Coentrao ile aynı özelliklere sahip, 1 gömlek altı. Üstünü zaten alamayız. Hücumu iyi, savunması ondan iyi. "Şu olsaymış daha iyi olurmuş" diyebileceğimiz bir şey yok. Bonservisi taş çatlasın 7.5 milyon, yıllık ücreti Carlinhos'a vereceğimizden fazla olmaz.

Jem Karacan'ı aldıktan sonra sol bek'te denemesek mi acaba?

Ynt: Transfer Nöbeti

Kazim insallah beni yaniltir da biseyler yapar

Beyler lutfen yabanci futbolcu yazmayin ..

Turk yazalim .. Almanyada yetisen / Fransada yetisen bir kac tane sol bek yok mudur .

Sol bek dediğin Filipe Luis gibi olur. Coentrao ile aynı özelliklere sahip, 1 gömlek altı. Üstünü zaten alamayız. Hücumu iyi, savunması ondan iyi. "Şu olsaymış daha iyi olurmuş" diyebileceğimiz bir şey yok. Bonservisi taş çatlasın 7.5 milyon, yıllık ücreti Carlinhos'a vereceğimizden fazla olmaz.

nerden biliyorsun 7.5 oldugunu, adamlar 12 ye aldilar

valla sağ bek hamit veya sabri oynarsa terim eboue yi sol beke hazırlasın başka çare yok gibi

Bu sene altyapıdan adam çıkarmanın tam vakti...Takımda üst düzey çok oyuncu var...Bu oyuncular ve teknik ekiple gelişmeyecekte kimle gelişecekler...

Mesela Okan ve Barış Gök , Sneijder'den çok şey öğrenmeli

Mertan gelirse Q7 , Nani gibi hızlı driblig özellikli adamlardan

İsmail Berk Drogba...

Hüseyin Tokmak
ise Eboue'den...

Emre Çolak gibi 2 maç oynadı diye Aguero , Messi havalarına girmezlerse önemli yol alırlar.

Ne hale geldik lan artık adamlarin bacaklarıni söküyoruz baska yerine takıyoruz :D

Re: Transfer Nöbeti

Fransız takımı diyorlar bize bari fransız oyuncular sinirsiz olsun :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt