Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------muslera-----------

eboue---semih----chedoju---carlinhos

-------melo---------selçuk--------

nani--------wesley----------kerim frei

----------------drogba-------------- benim cl kadrosu budur beyler..

Fiziği vs üst seviye...Ama ben o adamın top tekniğini beğenmiyorum...Burak kadar değil de tabi...Üst düzey diye adı geçen bir oyuncuda bence daha fazla olması lazım...Arsenal'den illa kanat alacaksak Podolski aranan kan...

ben cok begeniyorum cok hizli.. su wiganda bi beausejour war solda boydan boya oynayan izledinmi onuda begeniyorum..wigan dusmusken alabilirdik aslinda

Aldıklarında 24 yaşındaydı, şimdi ise 27. Sol bek piyasası da belli. Ayrıca sanırım Atletico'nun Filipe için 7.5 istediğini okumuştum bir siteden.

tam tersi oluyor o zaman, 27 yasinda demek kariyerin en iyi noktasinda, yani ozaman 12 ye aldigin oyuncunun degeri asla inmez, ancak kontratin bitmesine 1 yil kalir da ozaman olabilir

kaç gündür söylüyorum terim artık yetiştiremiyor hazır kullanıyor... mertan derici gibi<x

Beyler caktirmadan Bjk/Trabzon/Fener altyapisina bakin sol bek varmi diye :o

bizimkiler salag degilya 6 milyon carlingos verip 7.5 a luis filipe yi kacirsinlar, o adam en az 10 kagat

Yerli altrenatif 7-8 tane;

Ahmet İlhan Özek,Serdar Gürler,Kerim Frei,Ahmet Yılmaz Çalık,Sefa Yılmaz,Salih Dursun,Barış Başdaş,Hakan Çalhanoğlu(Bu adama dikkattttt)

Bunlardan 3ünü alsak 10 yıl içimiz rahat olur :yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt