Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kac yildir carlinhos dioz onder ozen iki kiytirik sey dedi diye hemen diloluk.. boyle sey olmaz

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

tepetaklak filan ne diyor bu

Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos Fifa'da sadece 72 var... :sad007::D

Öyle deme. Crossing 81, short passing 76, long shots 79, dribbling 79, ball control 78. Defansif verileri düsük oldugu icin 72. Onlar biraz daha yüksek olsa daha yüksek bir rating'i olur. Ayrica ters ayak ve skills 4 yildiz. Ben bize geldikten sonra defansif olarak daha da gelisir diye düsünüyorum. Amrabat bile sonradan ögrendi defans yapmasini.

Carlinhos bence bir Muslera olabilir

onun yarattigi etkiyi yaratabilir takimda.

benje

carlinhos kaleci degil yanlış adamı izliyorsun.

sol bek 6 numara

yok Muslerada gelmeden once kimse bilmiyordu felan bayadir basin ustunde ismi gecmisti durmustu sonradan aldiydik

Carlinhosuda oyle alabiliriz ve Musleranin yarattigi etkiyi yaratabilirden kastim onun gibi olmazsa olmazlardan olablir demege getirdim

yok Muslerada gelmeden once kimse bilmiyordu felan bayadir basin ustunde ismi gecmisti durmustu sonradan aldiydik

Carlinhosuda oyle alabiliriz ve Musleranin yarattigi etkiyi yaratabilirden kastim onun gibi olmazsa olmazlardan olablir demege getirdim

muslera italyada oynuyordu bilen biliyordu

carlinhosuda ben ibliyordum

riera yı bile önündeki adama pas atabiliyor diye iyi bek sananlar carlinhos un ilk maçından sonra tapmaya başlarlar

Tek korkum cok ataga cikmasi... direk yardiriyor soldan... hele bizim taraftarla daha gaza gelir arkada acik veririz kontradan yine yeriz braga cluj maclari gibi deli olurum

atiyordu bizimki

Carlinhos golü attiktan sonra T.D ile vedalasir gibi sarilmis. Off Carlinhos 2.yi atiyordu. Orada bulunmasi bile heyecan verici.

reiz kaçırdı

adam 60dk da riera nın tüm sezon yaptığından daha fazla katkı verdi hücuma :ayatollah:

ya carlinhosu izliyorsunuz demi. :D

ucuyor mubarek beee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt