GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)
Veli Baltacı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 33

Veli Baltacı ·

Cevap
10K
Okunma
634K
Sayfa
33/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos Fifa'da sadece 72 var... :sad007::D

Öyle deme. Crossing 81, short passing 76, long shots 79, dribbling 79, ball control 78. Defansif verileri düsük oldugu icin 72. Onlar biraz daha yüksek olsa daha yüksek bir rating'i olur. Ayrica ters ayak ve skills 4 yildiz. Ben bize geldikten sonra defansif olarak daha da gelisir diye düsünüyorum. Amrabat bile sonradan ögrendi defans yapmasini.

carlinhos kaleci degil yanlış adamı izliyorsun.

sol bek 6 numara

yok Muslerada gelmeden once kimse bilmiyordu felan bayadir basin ustunde ismi gecmisti durmustu sonradan aldiydik

Carlinhosuda oyle alabiliriz ve Musleranin yarattigi etkiyi yaratabilirden kastim onun gibi olmazsa olmazlardan olablir demege getirdim

yok Muslerada gelmeden once kimse bilmiyordu felan bayadir basin ustunde ismi gecmisti durmustu sonradan aldiydik

Carlinhosuda oyle alabiliriz ve Musleranin yarattigi etkiyi yaratabilirden kastim onun gibi olmazsa olmazlardan olablir demege getirdim

muslera italyada oynuyordu bilen biliyordu

carlinhosuda ben ibliyordum

Tek korkum cok ataga cikmasi... direk yardiriyor soldan... hele bizim taraftarla daha gaza gelir arkada acik veririz kontradan yine yeriz braga cluj maclari gibi deli olurum

Carlinhos golü attiktan sonra T.D ile vedalasir gibi sarilmis. Off Carlinhos 2.yi atiyordu. Orada bulunmasi bile heyecan verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt