Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bana göre şu anda en potansiyelli türk stoperler

1) selim ay -konyaspor

2) ethem ercan pülgir - kartalspor

chedjou'yu aldik, carlinhos yolda gibi ve alper'i alip bitirecektik bence. melo'nun yerine alper'i istiyoruz demisti baskan böylece kontenjan sorunuda olmuyordu

muslera

eboue chedjou semih carlinhos

hamit alper selcuk

sneijder

burak drogba

mecburen alper'in yerine yerli almak zorundayiz, 2-3'e falan melo'yu verirlerse kontenjan ne olacak diye sorarim..

chedjou'yu aldik, carlinhos yolda gibi ve alper'i alip bitirecektik bence. melo'nun yerine alper'i istiyoruz demisti baskan böylece kontenjan sorunuda olmuyordu

muslera

eboue chedjou semih carlinhos

hamit alper selcuk

sneijder

burak drogba

mecburen alper'in yerine yerli almak zorundayiz, 2-3'e falan melo'yu verirlerse kontenjan ne olacak diye sorarim..

iyiki alperi fener almis orada oynayamazdi, fazla hucumcu adam

iyiki alperi fener almis orada oynayamazdi, fazla hucumcu adam

maalesef avrupa'da yamulturlar bu göbegi. iyiki gelmemis alper, bize gelse ben sahsen hamitin yerine koyardim.

bizim yönetime cidden futboldan anlayanlar girmeli, bizim forumdan 2-3 kisi secip yönetime alsak alper'i melo'nun yerine koyma haberi fotomac'ta bile cikmaz

Fatih Terim kapasitesi sinirli adamlardan yildiz yaratma sevdasindan vazgecmeli. Devir degisti, ligimiz de güclendi.

Yigit, Sercan gibi oyunculardan hic faydalanamadik, bosuna para ödedik. Hüseyin Tok gibi adamlari almaya gerek yok.

Galatasaray yerli alacaksa, en iyisini almali. Anadolu kulüpleriyle bonservis pazarligi yapmaktan korkuyoruz resmen.

Dogal olarak bize mesafeli oluyorlar bu yüzden. Her kritik kararlarda da Fenerbahce´nin yaninda saf tutuyorlar.

Hüseyin Tok kimdir kardesim? Erman bile o kadar da gerekli degildi acikcasi. Bize yakismayan seyler bunlar.

ESPN, Fener Eto'o ya yillik 3 milyon euro onermis, adam orada yillik 20 aliyor :o:asd:

maalesef avrupa'da yamulturlar bu göbegi. iyiki gelmemis alper, bize gelse ben sahsen hamitin yerine koyardim.

bizim yönetime cidden futboldan anlayanlar girmeli, bizim forumdan 2-3 kisi secip yönetime alsak alper'i melo'nun yerine koyma haberi fotomac'ta bile cikmaz

evet hamitin yerinde rahat oynardi, ama melo nun yerinde oynayamaz, orada yerli olarak sadece Inler oynar, oda gelmek istemiyor, yani Melo sart oldu gene

Fatih Terim kapasitesi sinirli adamlardan yildiz yaratma sevdasindan vazgecmeli. Devir degisti, ligimiz de güclendi.

Yigit, Sercan gibi oyunculardan hic faydalanamadik, bosuna para ödedik. Hüseyin Tok gibi adamlari almaya gerek yok.

Galatasaray yerli alacaksa, en iyisini almali. Anadolu kulüpleriyle bonservis pazarligi yapmaktan korkuyoruz resmen.

Dogal olarak bize mesafeli oluyorlar bu yüzden. Her kritik kararlarda da Fenerbahce´nin yaninda saf tutuyorlar.

Hüseyin Tok kimdir kardesim? Erman bile o kadar da gerekli degildi acikcasi. Bize yakismayan seyler bunlar.

Erman bu ligde alinabilecek 4-5 adamdan biridir. Bonservissiz olmasa adi bile gecmezdi emin ol. Cakal anadolu kulüpleri manyak fiyat cekiyor, Erman cok iyi transfer oldu, bunu herkese gösterecek ins.

Hüseyin Tok önce adam gibi Süper Lig'de oynasin sonra belki..

bir tablo vardi beyler fenerbahce sike skandal dan nerde o ya

NTV sporu izleyen varmiydi lan adam şunu dedi Aziz yıldirim direksiyona oturdu oda onun rahatlığıni gösteriyor :D

evet önelemeler dahil olabilir, çünkü bizim resmi sitede yahut başka kaynaklarda Galatasaray'ın galibiyet sayısı kadar diğer 3 takımın maç yaptığı rakamlar eşitti:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt