- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
evet, net.
Aykut Demir daha iyi diyorsunuz?
evet, net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut Demir daha iyi diyorsunuz?
evet, net.
Sanharib Malki - Oyuncu profili - transfermarkt.tr bu oyuncunu turk passaportu alabilecegi konusluyor
chedjou'yu aldik, carlinhos yolda gibi ve alper'i alip bitirecektik bence. melo'nun yerine alper'i istiyoruz demisti baskan böylece kontenjan sorunuda olmuyordu
muslera
eboue chedjou semih carlinhos
hamit alper selcuk
sneijder
burak drogba
mecburen alper'in yerine yerli almak zorundayiz, 2-3'e falan melo'yu verirlerse kontenjan ne olacak diye sorarim..
iyiki alperi fener almis orada oynayamazdi, fazla hucumcu adam

maalesef avrupa'da yamulturlar bu göbegi. iyiki gelmemis alper, bize gelse ben sahsen hamitin yerine koyardim.
bizim yönetime cidden futboldan anlayanlar girmeli, bizim forumdan 2-3 kisi secip yönetime alsak alper'i melo'nun yerine koyma haberi fotomac'ta bile cikmaz
ESPN, Fener Eto'o ya yillik 3 milyon euro onermis, adam orada yillik 20 aliyor![]()
Fatih Terim kapasitesi sinirli adamlardan yildiz yaratma sevdasindan vazgecmeli. Devir degisti, ligimiz de güclendi.
Yigit, Sercan gibi oyunculardan hic faydalanamadik, bosuna para ödedik. Hüseyin Tok gibi adamlari almaya gerek yok.
Galatasaray yerli alacaksa, en iyisini almali. Anadolu kulüpleriyle bonservis pazarligi yapmaktan korkuyoruz resmen.
Dogal olarak bize mesafeli oluyorlar bu yüzden. Her kritik kararlarda da Fenerbahce´nin yaninda saf tutuyorlar.
Hüseyin Tok kimdir kardesim? Erman bile o kadar da gerekli degildi acikcasi. Bize yakismayan seyler bunlar.
Fener 11 ni 11 tane forvetten mi kuracak![]()
yabanci siniri azalsin diyorlar bide![]()
bişey soracam konuyla ilgisi pek yokta
Galatasaray – UEFA.com
Fenerbahçe – UEFA.com
fenerle Galatasarayın profili, sağ tarafta fener CL apperances 22 Galatasaray 21 diyo. biz onlardan çok katıldık diye biliyodum:SS:

bişey soracam konuyla ilgisi pek yokta
Galatasaray – UEFA.com
Fenerbahçe – UEFA.com
fenerle Galatasarayın profili, sağ tarafta fener CL apperances 22 Galatasaray 21 diyo. biz onlardan çok katıldık diye biliyodum:SS: