Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oh be ohh bunlarin ağlayişini feryadini görünce öyle zevk aliyorum ki anlatamam bunlar kadar adi aşşalik ucuz basit karaktersiz bir takima herşey müstehak allah galatasarayimi bunlarin durumuna düşürmesin inşallah

Oh be ohh bunlarin ağlayişini feryadini görünce öyle zevk aliyorum ki anlatamam bunlar kadar adi aşşalik ucuz basit karaktersiz bir takima herşey müstehak allah galatasarayimi bunlarin durumuna düşürmesin inşallah
lan bide bu adam ku$ diyodunuz utanin la:asd:

GS ımızın bu sene en büyük sorunu kanatlardı. Bizim göbeğimiz sağlam.

Bizde eğer kanatlarda dikine gidebilen adam eksiltebilen 2 topçumuz olsaydı bu sene bu takım çok gol atardı.

Bu yüzden diyorum

4132 - 4312 gibi taktiklerle hamit melo selcuk önlerinde scneijder le kim ne derse desin çeyrek finalde öte geçemeyiz onu bile tekrar görürsek iyi.

Bizim 4-5-1 e dönmemiz zaten sağlam olan göbeğimizi 2 tane süratli shaqiri q7 tarzı adamla güçlendirmemiz lazım(q7 tarzı diorum illa o olcak deil).

Drogba ileride tek forvet oynayabilecek nadir adamlardan. Top tutar saklar pozisyon hazırlar.

Göbekteki melo ve selcuk ileri çıktıklarında ne kadar gol atabildiklerini önceki sezon gösterdiler.

özellikle eboue çok iyi hucuma çıkıyor zaten birde önünde q7 shaqiri tarzı bir adam olursa çok daha rahat boşluklar bulur.

ayrıca orta saha kalabalık oldugundan savunma dah rahatlayacağından selcuk ve meloda tam performanslarını hucmcu özelliklerini daha kolay gösterebilirler.

Ben bu şekilde bir yapılanma taraftarıyım. Yabancılar ona göre değerlendirilmeli gerekirse bazı yerler türkleştirilip orta saha bu şekilde sağlam yetenekli oyunculardan kurulmalı.

eğer türk takımı olmasaydık kesinlikle ben de katılırdım bu görüşe ama burada yabancı sınırı var elinde drogba var burak var sneijder var. o yüzden 4312'ye devam ya da drogba gider 451 oynarız. en olmadı sneijder gider 442 oynarız.

kuş diyen desin kardeşim alınmam ben doğduğum gün giydirmişler galatasaray formasını bana bende doğan bütün çocuklara aynısını yapıyorum tek gerçek var oda GALATASARAY

Abi belki kamuflaj için yapmıştır bunlar bölyle :D(Aykut gibi oldu bunlar artık aykut Galatasaraylıydi mesela :D )
seninde parmagin vardir o iste muminnnn:asd:adam yagdirmis küfürü sikecilere,kendine kufur eden sapik ruhlu biri degilse ki oyle tahminn ediyorum ozaman ku$ degildir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt