Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Girmez olaydım nöbete ahey aheey :sad007: Çevirmeler, burgerlar, dondurmalar , karılar kızlar...

benim dört gözle beklediğim tek oyuncu kerim frei aga yemn ederim bak.

Ftw@FtwGS Korumalı hesap51 sn

Uefa FB ve BJK'nın küme düşmesini mi istemiş ????

insallah.jpg

gece 1.30 santos mineiro macı var bakalım neymarsız ne yapacaklr

arkadaş bi konuda danışcam

lise 3 bitti

2 yıldır bi kızla çıkıyodum lise 2 de masumduk lise 3 de terbiyesizliğe vurdum işi kızda bişey demedi baya bişeyler yaptık ayrıldık çıkarkende millete gevşekti o ayrıldı bende bişey demedim kaç defa yalvardı barışalım diye kabul etmedim simdi sanaal alemden millete artistlik yapıyo pesimde dolanan o degilmiş gibi nası bi kapak yapabilirim :D

lise 3 bitti

2 yıldır bi kızla çıkıyodum lise 2 de masumduk lise 3 de terbiyesizliğe vurdum işi kızda bişey demedi baya bişeyler yaptık ayrıldık çıkarkende millete gevşekti o ayrıldı bende bişey demedim kaç defa yalvardı barışalım diye kabul etmedim simdi sanaal alemden millete artistlik yapıyo pesimde dolanan o degilmiş gibi nası bi kapak yapabilirim :D

galiba yaslanmisim bir zamanlar bende bu sorunlarla ugrasiyordum simdi ise:sad007:

lise 3 bitti

:troll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt