Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaş bi konuda danışcam

lise 3 bitti

2 yıldır bi kızla çıkıyodum lise 2 de masumduk lise 3 de terbiyesizliğe vurdum işi kızda bişey demedi baya bişeyler yaptık ayrıldık çıkarkende millete gevşekti o ayrıldı bende bişey demedim kaç defa yalvardı barışalım diye kabul etmedim simdi sanaal alemden millete artistlik yapıyo pesimde dolanan o degilmiş gibi nası bi kapak yapabilirim :D

ah abim ah neler düsünyn len:asd::asd::asd:gece gece güldürdün beni.

lise 3 bitti

2 yıldır bi kızla çıkıyodum lise 2 de masumduk lise 3 de terbiyesizliğe vurdum işi kızda bişey demedi baya bişeyler yaptık ayrıldık çıkarkende millete gevşekti o ayrıldı bende bişey demedim kaç defa yalvardı barışalım diye kabul etmedim simdi sanaal alemden millete artistlik yapıyo pesimde dolanan o degilmiş gibi nası bi kapak yapabilirim :D

en yakin kiz arkadasiyla takil :)

hayvanlık bende anasını satıyım ergenligin kurbanı güvenmedigin kızla nediye takılırsın

lise 3 bitti

Yapabilecegin tak care, yazdigi mesajlari ortaya atmak. Eger varsa. Oda cok abarti olur yine sen kötü olursun.

Kiza karsi gelmek bu durumlarda cok zor. Genelde Kiza inanir insanlar. :D

abi kız sövdürcek millete desek bize yakısmaz bu yalvardı falan diye sanaldanda onun biyerinde dolanan sanki bendim fitil oldum ya

en güzeli hiç konşmcan o tahrik etmeye calışıyo seni ha ha de geç daha ayar olur bence:asd::asd:ben ayar olurdum aga kızlar böle zaten ilk tanıstgndada gec mesaj falan atarlar hani takmıyom seni kafa atcan bnlara ya:D:asd:

en güzeli hiç konşmcan o tahrik etmeye calışıyo seni ha ha de geç daha ayar olur bence:asd::asd:ben ayar olurdum aga kızlar böle zaten ilk tanıstgndada gec mesaj falan atarlar hani takmıyom seni kafa atcan bnlara ya:D:asd:

aynen abi açacam telefonu tek tek millete göstercem aha bu bana yalvardı diye ama diyorumya bana yakısmaz öyle biri degilim olamam neyse dedigin gibi ugrassın dursun

arif kızılyalın @arifkizilyalin 54 dk

GS'yı ilgilendiren haber; gurbetçi gelecek +1'i geldı kazım ama önemli bir gurbetçi aksilik olmazsa yolda

Kızılyalın hala gurbetçi diyor.Paylaşan olmamış biraz baktım da.Yemek paylaşmışsınız hep.Dolayısıyla ben mutfağa gidiyorum iyi geceler.

hayvanlık bende anasını satıyım ergenligin kurbanı güvenmedigin kızla nediye takılırsın

Kız arkadaşınla yaşadıklarını sağda solda anlatma kardeşim. Ayrıca her söylenene bir cevabın olmasın ne olacak millete neyi ispatlamak durumundasın. :)

Transfer Nöbeti

- Yemek var

- Is fikirleri var

- Güzel Kadinlar var

- Lise Asklari ve entrikalar var

- Transfer YOK!

Carlinhos gelecek gibi sonunda. Bu arada Sneijder katiyetle bırakılmamalı bu sene. 1 sene daha görelim ne olacağını.

Yabancılar

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Carlinhos

Melo*

Sneijder

Drogba

Amrabat

Elmander

olmalı.

Kazım dönebilir alternatif olarak kiralıklardan.

Yiğit

Aykut (kapıdan kovsak bacadan giriyor ya neyse)

Çağlar

Sercan

ile yollar kesin ayrılmalı. Ujfalusi fedakarlık yaparsa kadroda tutualabilir ama 10 yabancı olayı varsa +sakatlık durumu ile o da gider gibi.

Gör bunları ünal başgannn görrr!!!

Sneijder ve Drogba'dan sonra ne heyacan bıraktın ne de heves...

Millet burda lise aşkını yemekleri karıları tartışıyorr:o

Nöbet nasıl gidiyor arkadaşlar. 10 gün sonra hep beraberiz inşallah eskisi gibi :-)

arkadas duyumcuda kalmamis en azindan arada sirada twitter dan haberler gelirdi oda yok,kuruduk burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt