Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gervinho balon

Serdar'a yazik. Benim ciktigimi düsünüp o da cikmis. Amacim buydu. Ciksin diye 'ben cikiyorum' yazmistim.

UEFA Avrupa'dan men edecek ama Türkiye'de FB'ye - puan cezası bile verilmeyecek.Büyük bir çelişki değil mi?

Benim hatırladığım TFF ye UEFA dan 2-3 defa uyarı geldi, Kuralları uygulaması konusunda..

Uefa olmazsa, FİFA; febeş i RES'EN (Yani Takdir hakkını ve yetkisini kullanarak) eksi puan cezasıyla beraber bankasya ya yollayabilir..

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 9 dk

Neyse işimize dönelim:)) G.Saray Kerim Frei'nin işini büyük ölçüde bitirdi..19 yaşındaki genç futbolcu bir aksilik olmazsa Galatasaray'da.

Hadi İnşallah ya Şeref Aydın Nevzat Dindar'a güvenin diyodu dimi yanlış hatırlamıyosam ?

---------Drogba-----------

Frei-----------------Farfan

---------Sneijder-----------

-------Selcuk-Melo---------

Carlinhos-----------Eboue

-------Semih--Chedjou---

-------------Muslera--------

Icimdeki his böyle bir 11in olusacagini söylüyor. Ligde 2 yabanci her hafta degisir. Hepsi 1 kez cikar. Drogba dinlenir, Sneijder dinlenir.

Zaten sakatlikta olur uzun sezonda. Bunlarin arasindan 6 yabanciylada oynasak Ligi zaten rahat domine ederiz.

Frei yi inşallah alırız geleceğin ardası olacak görürsünüz en geç seneyede kadroya ardayı katarsak kanatlar sağlama alınmış olur hemde yerli:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt