Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Serdar geldim
Serdar geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırat Günayer @firatgunayer7 dk
Beşiktaş'ın ilgilendiği gurbetçi oyuncu...Kerim Frei..
hiç yoktan fiyatı arttıracaklar...
UEFA Avrupa'dan men edecek ama Türkiye'de FB'ye - puan cezası bile verilmeyecek.Büyük bir çelişki değil mi?
Biz istediğimiz sürece alamazlar.
UEFA Avrupa'dan men edecek ama Türkiye'de FB'ye - puan cezası bile verilmeyecek.Büyük bir çelişki değil mi?
Serdar'a yazik. Benim ciktigimi düsünüp o da cikmis. Amacim buydu. Ciksin diye 'ben cikiyorum' yazmistim.

Fırat Günayer @firatgunayer7 dk
Beşiktaş'ın ilgilendiği gurbetçi oyuncu...Kerim Frei..
hiç yoktan fiyatı arttıracaklar...
Serdar'a yazik. Benim ciktigimi düsünüp o da cikmis. Amacim buydu. Ciksin diye 'ben cikiyorum' yazmistim.
burası Türkiye çelişkiler ülkesi![]()
Nevzat Dindar @nevzatdindar 9 dk
Neyse işimize dönelim) G.Saray Kerim Frei'nin işini büyük ölçüde bitirdi..19 yaşındaki genç futbolcu bir aksilik olmazsa Galatasaray'da.
Hadi İnşallah ya Şeref Aydın Nevzat Dindar'a güvenin diyodu dimi yanlış hatırlamıyosam ?
Hakan, Kerim Frei sen cok begeniyordun demi. Hadi iyisin, az kaldi gelmesine.Insallah dedigin kadar patlama yapar. Bende ümitliyim zaten bu Cocuktan.
Frei yi inşallah alırız geleceğin ardası olacak görürsünüz en geç seneyede kadroya ardayı katarsak kanatlar sağlama alınmış olur hemde yerli:yenieek:
Nevzat Dindar @nevzatdindar 9 dk
Neyse işimize dönelim) G.Saray Kerim Frei'nin işini büyük ölçüde bitirdi..19 yaşındaki genç futbolcu bir aksilik olmazsa Galatasaray'da.
Hadi İnşallah ya Şeref Aydın Nevzat Dindar'a güvenin diyodu dimi yanlış hatırlamıyosam ?