Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Frei sanki abartılıyor gibi geliyor ama hayırlısı.

nevzat yerlileri bilir ama yabancıları bilemez.mesela nani için saçmasapan bi haber yaptı.başkanın ağzından konuşur gibi.

Biz forumca niye UEFA'dan bunlara ceza bekliyoruz ki? Daha kura cekimlerini bile usulunce yapmayan UEFA mı şikecilere gereken cezayı verecek? Umarım yanılırım ama UEFA'nın şikecilerden daha şerefli bir kurum olduğunu düşünmüyorum.

Bu durumlar karışık,biryığın kuralı var; UEFA'sı FIFA'sı, AIHM'si,en iyisi şöyle 10-15 gün hiçbir şey söylemeden beklemek sanırım.

Benim hatırladığım TFF ye UEFA dan 2-3 defa uyarı geldi, Kuralları uygulaması konusunda..

Uefa olmazsa, FİFA; febeş i RES'EN (Yani Takdir hakkını ve yetkisini kullanarak) eksi puan cezasıyla beraber bankasya ya yollayabilir..

Geçen sene çabuk unutuldu galiba...

UEFA'dan sonra FIFA da Federasyon'dan şike belgelerini istedi - Spor - T24

Frei hayirli olsun! :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

bjk olcay ve töre varken kerimi alamaz.bi kere bonservisini veremez.hem kerim zaten bizde oynamak istiyo..:o

Kerim Frei istiyom çok mu ? :sad007:

Bu Frei sanki abartılıyor gibi geliyor ama hayırlısı.

Bence abartılıyor gibi değil abartılıyor.19 yasındaki bir adam hayatında kac pro.maça çıkmışta burda ballandıra ballandıra anlatılıyor kadrolara giriyor anlamıyorum. Sırf yabancı sınırlaması yüzünden muhtac kaldığımız adamlara bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt