Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler biz Letonya'ya karsi 3-3 oynadik dogrumu? Adamlar bugün Bosna hersek'ten 5 yemis (0-5). Su rezalete bakin.

ya simdi bu hakan albayraki cidiye ala bilirmiyiz alamazmiyiz. bir tarafindan uyduruyorsa MYC lütfen yani... biz özgürlük savasinda myc yediysek bu arkadas böyle milleti kandirmakla niye ceza yemiyor ?!!!!:cool:

ya simdi bu hakan albayraki cidiye ala bilirmiyiz alamazmiyiz. bir tarafindan uyduruyorsa MYC lütfen yani... biz özgürlük savasinda myc yediysek bu arkadas böyle milleti kandirmakla niye ceza yemiyor ?!!!!:cool:

Genelde cok ciddi duyumlari olur. Yani ben inaniyorum.

bosver Haci, 2 yildir buralarda gozukur daha transfer tutturdugunu gormedik yani

herhangi bir üye onun kadar sallasa en az bir kere tuttururdu, ne yazık ki kendisi tutturamadı

yapma yahu bende ciddi ciddi büyük bir duyumcu zannettim ,allah allaha cokda emin konuşuyordu ,dedim forumda bu kadar emin konuşabiliyorsa bunda iş var ama yine yan bastık yahu.

ben sunuda anladım kendını duyumcu gıbı lanse etttimi cezada verılmıyor

melo nani tremolinas frei necati sener jem karacan bu ismler disinda gorusulen birri yok naniyle anlasildi ama secim gunu bekleniyor o gune kadar bu isimler birer ikiser duser

harbı Fransalı yada fransada oynayan bi bebe benımle ılgılenıyor demıstı bızden ötürü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt