Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o kadar yabancıyı nereye alıyoruz kardeşim, en fazla nani ve sol bek :asd:

ne yapalim be abi herkes desteksiz salliyor bende ispanyol isimlerinden bir karma yaptim ,maksat saka olsun

bu arada o yazdigim isimler bir ispanyol ressamin adi ,adamin baya uzun ismi varmis:yenieek:

kaymaksiz duyum yapiliyormu burda simdi. anlamadim gitti.. benimde duyumum var o zaman :D ...

duyumcularin 100de99 i sacmaldigini duydum ben. ne kadar dogru bilmiyorum ama. duyum aldik isde :lol:

kaynak sormayin ama lütfen :lol:

Şu belçika milli takim kadrosu bayiliyorum ya...

Hazard mertens fellaini de bruyne mirallas benteke witsel wermaelen chadli kompany courtoıs lukaku daha neler neler :SS:

Cok süper bir nesil yakaladi Belcika. Ben dünya kupasinda bir sürpriz bekliyorum Belcikadan.

nani 3.2den fazla almaz 4.5 filan inanmayın drogba sneijder 4.5 almıyor

duyumculuk işi gösterip vermemek gibi olmaya başladı, bu kadar kolay mı insanların hayalleriyle oynamak :D

besiktas ronaldinhoyu almis baya iyi is yapar asiri yetenekli ama bi nani degil :)

Şu seçim günü bekleniyor, seçime kadar bişey olmaz artık vs. gibi saçmalaıklar nedir, anlamıyorum.

Başkan seçime tek aday olarak giriyor, bişey ispatlamasına gerek yok.

Transferleri Sportif A.Ş yapıyor, ve başında Başkanımız var. yani transferle seçimin alakası yok.

Bu seçim bekleniyorun mantığı nedir biri açıklarsa sevinirim.

secim guinu beklense erman transferi aciklanmazdi

ha belki transferler yetisir baskanda secimde govde gosterisi yapa bilir

BMLteqNCAAA37bC.png:large

alin hemde kaymakli tarzindan...:cool:

cok degil bir aycik bekleyelim o zaman nolacak gorecegiz elestirmek kolay da tesekkur etmek zordur hic becceremeyiz :))

[video=youtube_share;_VGJIl6ziLg]https://youtu.be/_VGJIl6ziLg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt