Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya beyler uyanin artik. Sneijder'den bahsediyoruz. Yazarken bir kez daha düsünün bu oyuncu kim diye. Bir kac sene önce hayal edemeyecegimiz, formasini bile alamayacagimiz Wesley Sneijder.

Ajax, Real, Inter de hariklar yaratan Sneijder. Milli takim da 2010 da final oynayan Wesley Sneijder. Takiminin her zaman en önemli oyuncusu olan Sneijder.

Baslatmayin simdi yabanci sinirlamasindan 4-4-2'den.

Önce Sneijder, sonra sistem !

arda konusunu neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz beyler adamın sözlemeşinde madde var öncelik Galatasaray ın diye yani bir teklif gelirse bize haber vermek zorundalar ben öyle biliyorum

Kimse gitmesin isterim ama Sneijder kadro yaparken en çok zorlayan adam buda ayrı bir gerçek...

Kendisini çok seviyorum ama ihtiyacımız olmayan bir adamdı bana göre alınırkende yazmıştım ilk başta ama gelmeye yakın elbette destekledik sonuçta Sneijder abi!!!

Şimdi Sneijder bizim için fırsat transferiydi iyi paraya elden çıkaracaksa neden olmasın diyor bir yanım fakat onun gibi futbolcuyu belkide tarihimiz boyunca bir daha alamayacağız...

Lanet olsun bu ülkenin futbolu yönetenlerine bu ülkenin önüne taş koyan rantçı şerefsizlere!!! :mad:

Kimse gitmesin isterim ama Sneijder kadro yaparken en çok zorlayan adam buda ayrı bir gerçek...

Kendisini çok seviyorum ama ihtiyacımız olmayan bir adamdı bana göre alınırkende yazmıştım ilk başta ama gelmeye yakın elbette destekledik sonuçta Sneijder abi!!!

Şimdi Sneijder bizim için fırsat transferiydi iyi paraya elden çıkaracaksa neden olmasın diyor bir yanım fakat onun gibi futbolcuyu belkide tarihimiz boyunca bir daha alamayacağız...

Lanet olsun bu ülkenin futbolu yönetenlerine bu ülkenin önüne taş koyan rantçı şerefsizlere!!! :mad:

Sneijder zorlayan isim degil. Bizim Sneijder gibi oyuncuya (kreatif) ihtiyacimiz vardi. Burda lüks kacan ve zorlayan oyuncu Didier Drogba kimse kusura bakmasin. Ama o da kalacak.

[video=youtube;rV6EiPOPZL0]https://www.youtube.com/watch?v=rV6EiPOPZL0[/video]

Yuh Bolt Gatlin'e yenilmis 100 M yarisinda.

Millet atarlanmaya başladı da, bizim dememizle birşey olmuyor zaten.

Bizde istiyoruz elimizdeki yabancılarla beraber yeni alacağımız yabancılarla kurulu bir kadroyla oynamak ama buna izin vermiyorlar.

Sneijder'i Chelsea ciddi olarak isterse, gitme olasılığı yüksek gibi duruyor.

Muslera içinde bu geçerli, gelecek bir Barça teklifi herşeyi değiştirir.

Benim şahsi fikrim ne olursa olsun bu oyuncuları tutmak olur ama yönetim ne karar verir açıkcası kestiremiyorum...

ASALETINYETER#

sneijderr.jpg

AKILLI OLUN, ADAMI HASTA ETMEYIN

Hikmet abi beni bu numaradan bir arayıver ya Sami ben Sami.

Ya beyler uyanin artik. Sneijder'den bahsediyoruz. Yazarken bir kez daha düsünün bu oyuncu kim diye. Bir kac sene önce hayal edemeyecegimiz, formasini bile alamayacagimiz Wesley Sneijder.

Ajax, Real, Inter de hariklar yaratan Sneijder. Milli takim da 2010 da final oynayan Wesley Sneijder. Takiminin her zaman en önemli oyuncusu olan Sneijder.

abi Muslera mi Sneijder mi?

2 tercih yapmak zorunda kalsa yönetim;

Ya Muslera gidecek ya Sneijder

Siz hangisinin gitmesini isterdiniz:confused::confused::confused:

Geçtiğimiz 2 seneye Muslera'yla Selçuk damga vurdu.Sneijder de gelecek 2 seneye damga vuracak.Ben gidiyim ikisi kalsın. :o

sneijder sistemime uymuyor diyen t.direktor kim olursa olsun gözüme gözukmesin kardesim.biz ne oldukta sneijder sistemimize uymuyor.teknik ekibin tamami ve taraftarin belli bir kesimi damardan asiri dozda morfinmi yedi nedir bu

Adamlar Galatasaray'da 2 3 maçını izlemiş toplasan Hakan. Gelene kadar hangi bölgede oynadığını bilmezler Ermanla bile kıyasladılar bunlara Mustafa Sarplar falan lazım.

Muslera-Chedjou-Melo-Sneijder-Drogba-Eboue kesin kalmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt