Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cevap: Transfer Nöbeti
Yabancılardan son satılması gereken isimler Sneijder ve Drogba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rıdvan ı acun u falan anladıkta bu yalçın dümer gs li degilmi .
aha polat yine ölüyor :ayatollah:
Kimse gitmesin isterim ama Sneijder kadro yaparken en çok zorlayan adam buda ayrı bir gerçek...
Kendisini çok seviyorum ama ihtiyacımız olmayan bir adamdı bana göre alınırkende yazmıştım ilk başta ama gelmeye yakın elbette destekledik sonuçta Sneijder abi!!!
Şimdi Sneijder bizim için fırsat transferiydi iyi paraya elden çıkaracaksa neden olmasın diyor bir yanım fakat onun gibi futbolcuyu belkide tarihimiz boyunca bir daha alamayacağız...
Lanet olsun bu ülkenin futbolu yönetenlerine bu ülkenin önüne taş koyan rantçı şerefsizlere!!!![]()
herif 10 senedir her sezon finalinde ölüyor...![]()

Ya beyler uyanin artik. Sneijder'den bahsediyoruz. Yazarken bir kez daha düsünün bu oyuncu kim diye. Bir kac sene önce hayal edemeyecegimiz, formasini bile alamayacagimiz Wesley Sneijder.
Ajax, Real, Inter de hariklar yaratan Sneijder. Milli takim da 2010 da final oynayan Wesley Sneijder. Takiminin her zaman en önemli oyuncusu olan Sneijder.
Baslatmayin simdi yabanci sinirlamasindan 4-4-2'den.
Önce Sneijder, sonra sistem !
2 tercih yapmak zorunda kalsa yönetim;
Ya Muslera gidecek ya Sneijder
Siz hangisinin gitmesini isterdiniz:confused::confused::confused:
bilmiyorum abi hala aynı heyecanla bekleyen var mıdır yeni sezonu, acaba polat a ne oldu diye![]()
abi Muslera mi Sneijder mi?
Ya beyler uyanin artik. Sneijder'den bahsediyoruz. Yazarken bir kez daha düsünün bu oyuncu kim diye. Bir kac sene önce hayal edemeyecegimiz, formasini bile alamayacagimiz Wesley Sneijder.
Ajax, Real, Inter de hariklar yaratan Sneijder. Milli takim da 2010 da final oynayan Wesley Sneijder. Takiminin her zaman en önemli oyuncusu olan Sneijder.
Baslatmayin simdi yabanci sinirlamasindan 4-4-2'den.
Önce Sneijder, sonra sistem !