Mumin ARDA
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
buyuk çektim hiseddiyor (tutmadi kucukmus)
B
buyuk çektim hiseddiyor (tutmadi kucukmus)
Beyler NURİ ŞAHİN gelecek öyle hissediyom
Beyler NURİ ŞAHİN gelecek öyle hissediyom
Serafettin Burak'i kanat olarak düsünme. Baska türlü olmuyor. Zaten Drogba'nin rolü bizde gezici forvet gibi oldu, ********************* ********************* sol ve sag'ya kayiyor.Yani lig'de bi sekilde böyle oynamak zorundayiz bu oyuncular ile.
aslinda öndeki üclüyüu 3 forvet gibi dusun,degiserek oynayabilirler,4-4-2 de saga koyarsan buraki tabiki oynamaz ama 4-3-3 de yapabilir denemek lazimBurak sağda nasıl oynar?Bence iyi oynayamaz.
eboueyi türk mü yapsak şen şakrar çocuk baya kabul eder sanırım![]()

6 yabancili yapaydin kardes![]()
kardesim hosgeldinKadro bir şekilde yapılır abi. Eboue kesilir Hamiti koyarsın oraya. Bazı maçlarda Drogba dinlenir. Sorun orası değil. Sorun şablon. Bu şablonla devam edeceksek Sneijdere gerçekten çok yazık olacak.
aslinda öndeki üclüyüu 3 forvet gibi dusun,degiserek oynayabilirler,4-4-2 de saga koyarsan buraki tabiki oynamaz ama 4-3-3 de yapabilir denemek lazim
Evet olabilir ama CL maclari icin eger Nani'yi alacaksak tek forvet ile baslamamiz daha iyi olur gibi (4231). Macin gidisatina göre cift forvete geceriz.
Bende biliyorum Sneijder'in klasik on numara olmadığını ama ilerde 3 adamla hucum ediyoruz mevcut sistemle kanat zaten yok bekler bindiriyor bu haliyle savunma çökmediyse 2 forvet ve sneijder'siz bir sistemde ortasa dahada rahatlar hem kanatlardan akarız ama bence bu sistemde iyi.
Şöyle olsa çok ofansif olur ama Nani gelirse ne olacak?
Melo-----------Selçuk
--------sneijder-------
Nani-------------Drogba
---------Burak-----
Dört ofansif adam selçuk-melo ikilisinin suyunu çıkarır ve savunmada çok açık veririz.
Garip bir yere doğru gidiyoz daha yabancı sınırlaması var :SS:
ya tamam güzel ornek verdin ama sen bir dusun.burak calip atma top tutma ve top teknigi cok zayif,bunlar hucumda kanat oynayacak bir adamda olmazsa olmaz seylerabi trabzon gibi bir takimda oynayip nasil 19 gol atti, oynayamaz dediginiz adam?
yok onu gordumBelirtmiştim ama dikkat etmedin herhalde Şampiyonlar Ligi kadrosu.
ya tamam güzel ornek verdin ama sen bir dusun.burak calip atma top tutma ve top teknigi cok zayif,bunlar hucumda kanat oynayacak bir adamda olmazsa olmaz seyler
Pandev-Eto'o-Milito gibi diyorsun.Burak,Drogba,Nani arkasında yine İnter'deki Sneijder olabilir.Keşke olsa.