Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kardesim hosgeldin:) yemisim sistemi melih.biz real-city-barca degiliz, drogba-sneider varsa elinde sistemi ona gore kuracaksin kardes

Hoş buldum abi. Bu sene de çoğu maçta Sneijderin oyundan alınışına tanıklık ederiz abi böyle devam edersek eğer. Dünya kupasına gideceği sene adam iyice toparlayacak kendisini. fakat sen yine gider 4-3-1-2 gibi dandik bir dizilişle oynarsan saçma olur. Drogbayı geçtim. Sende Sneijder gibi bir adam varsa kanat oyuncuların da aynı düzeyde olmalı. Örnek Nani. Gelirse eğer, ki ben bu transferin bittiğini düşünüyorum. Nani Sneijderin performansına Sneijder Nani'nin performasına katkıda bulunacak. Bunun için özel bir çaba harcamayacaklar. Aynı düşünceye sahip olmaları ve saha da olmaları yeterli olacak.

Lig icin:

Muslera

Sener Semih Chedjou Carlinhos

Selcuk Sneijder

Hamit....................... Nani

Drogba Burak

evet orta saha yumusak gözükiyor,

ama Lig'de her türlü oynariz+hamit yardim eder defansif anlamda...

Berbat bir kadro kusura bakmada.

Sneijder'in gitmesini konuştuğumuza inanamıyorum, demirören ne hale soktun bizi.....

Dany yerine Chedjou- Riere yerine olursa Carlinhos'u alalım,

Avrupada ki yerlilerden 2-3 tanesini alalım,

Nani hakkında bir şey demiyorum, gelmesin diyemem:):)

Ynt: Transfer Nöbeti

Her ne kadar Meloyu istesemde kontenjandan dolayı artık İnlere yoğunlaşmamız gerekiyor.:(

Yabancı konusunda kadromuz çok şişti.

burak yılmaz galatasarayda ilerde kaleye en yakın adam olmanın dışında bir yerde oynayamaz. fatih hoca yetenekli diyo ama top kontrolü ve pas kabiliyeti çok çok sınırlı bir oyuncu burak...

tek care 4-2-3-1 drogba tek forvet,baskada kurtarir yolu yok bu isin

25 Yaşındayım. Bu ülkede yabancı sınırının kaldırılmasını görmeye benim ömrüm yetecek mi acaba onu düşünüyorum..

eğer naniyi alıp sneijderi gönderme planları varsa naniyi falan almasınlar

Hoş buldum abi. Bu sene de çoğu maçta Sneijderin oyundan alınışına tanıklık ederiz abi böyle devam edersek eğer. Dünya kupasına gideceği sene adam iyice toparlayacak kendisini. fakat sen yine gider 4-3-1-2 gibi dandik bir dizilişle oynarsan saçma olur. Drogbayı geçtim. Sende Sneijder gibi bir adam varsa kanat oyuncuların da aynı düzeyde olmalı. Örnek Nani. Gelirse eğer, ki ben bu transferin bittiğini düşünüyorum. Nani Sneijderin performansına Sneijder Nani'nin performasına katkıda bulunacak. Bunun için özel bir çaba harcamayacaklar. Aynı düşünceye sahip olmaları ve saha da olmaları yeterli olacak.
imza kardesim:yenieek:

Birde TRT spor'da bugün yabanci sayisi 3'e düssün diyorlardi. Ya arkadas bu beyinsizler bula bula türk futbolunu mu bulmus hayret birsey ya.

Galiba Nani'yi aldıktan sonra defanslar Türk ağırlıklı hücumcular yabancı ağırlıklı olacak ligde.Sneijder,Drogba,Burak,Nani kesilmeyecek.

Terim oyunlar sever. Erman Kilici#dan bi sol bek yapar mi? yapabilir :asd:

Fatih Terim'in transfer politikasi beni korkutmuyor degil acikcasi.

Yabanci stoper - yabanci sol bek - yabanci kanat

E? Ciddi ciddi Sneijder'i satmaya niyetli galiba.

Lütfen sacmlamayin eger böyle birsey varsa lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt