Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dalgacı tayfa toplanmış yineBakalım 1-2 haftaya transfer olunca kime biz demiştik diyeceksiniz
![]()
Yahu zorla gelin bulun beni, kirin kafami diyorsun. Zaten listeye girdin, biraz dikkat Berke.
gokhan drogba bu yasta bile nani ve buraki sirtina alip 90dk oynarben kabullenemem asla,drogba o sahada olmali.sneijder-selcuk-muslera-drogba vazgecilmezler, geri kalan 7 kisi senin olsun
![]()
Bu sefer taktik nasıl olacak? Enginle sözleşme yenileme haberi mi yoksa
![]()
tff ye tüpcünün bürosuna ugra gaz bedava:lol:yukardan tupumu kestiler nefes alamadimsimdi ayri bi gazla geldim
Kulübün ileri gelenlerinden onaylattım Terim'in kafasında ki 11
--------------Muslera-------------
Sabri------Semih--Chedjou--YABANCI
---------------Yekta--------------
Kazım----Selçuk--Erman-----Amrabat
--------------Drogba---------------
Sizde yabancı sınırı diye ağlayın durun.
Bekle gör. Cok büyük is cook.
bu ne la her sayfada cardozo geçiyor
bize mi geliyor![]()
kardesim daha oncede yazdim hala ayni gorusteyim,tek care 4-2-3-1 tek forvet drogba,baska yolu yok bu isin,hem drogbali hem kanatli oynarsin,ama benim kafamdaki sistemde burak yedekte kaliyorYani ben de isterim Drogba her maç 11de olsun ama
Drogba nın olduğu bi 11de kanatlardan fedakarlık yapmak gerekecek, muhtemelen bu seneki gibi kanatsız sistem olacak.
Şahsi fikrim, kanatlardan geleme, ortaya şişir Drogba indirsin pozisyon olsun mantığı olacak yine ki bu sene beni gayet sıktı.
En temizi kanatlarla oynayacaksın, Nani-Sneijder-Erman/Engin/Kazım üçlüsü arkalarında da Selçuk-Melo yla çok can yakar
Hem zaten sakatlık var, cezalı olma durumu var, bu sebeple bi yabancı hakkı doğarsa Drogba yine 11de olur
Bulent sağ olsun![]()
kardesim daha oncede yazdim hala ayni gorusteyim,tek care 4-2-3-1 tek forvet drogba,baska yolu yok bu isin,hem drogbali hem kanatli oynarsin,ama benim kafamdaki sistemde burak yedekte kaliyor
@Emir Sato kur bi kadro
Çok kişii yoktur şimdi ama imkanı olan yarin maça gelsin o sene bu sene #yenilmezarmada
Çok kişii yoktur şimdi ama imkanı olan yarin maça gelsin o sene bu sene #yenilmezarmada
nani'yi istemiom, 3-5-2 istiom ki terim'le mumkun degil. bu durumda-
muslera
eboue ----- semih ------ chedjout------ carlo
inan ---- inler ---- hamdul
snajder
drogba--- burak
melo gelirse drogba cl'de ilk 11, ligde cogu macta 65+