Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gokhan drogba bu yasta bile nani ve buraki sirtina alip 90dk oynar:) ben kabullenemem asla,drogba o sahada olmali.sneijder-selcuk-muslera-drogba vazgecilmezler, geri kalan 7 kisi senin olsun:)

Yani ben de isterim Drogba her maç 11de olsun ama

Drogba nın olduğu bi 11de kanatlardan fedakarlık yapmak gerekecek, muhtemelen bu seneki gibi kanatsız sistem olacak.

Şahsi fikrim, kanatlardan geleme, ortaya şişir Drogba indirsin pozisyon olsun mantığı olacak yine ki bu sene beni gayet sıktı.

En temizi kanatlarla oynayacaksın, Nani-Sneijder-Erman/Engin/Kazım üçlüsü arkalarında da Selçuk-Melo yla çok can yakar:)

Hem zaten sakatlık var, cezalı olma durumu var, bu sebeple bi yabancı hakkı doğarsa Drogba yine 11de olur

Kulübün ileri gelenlerinden onaylattım Terim'in kafasında ki 11

--------------Muslera-------------

Sabri------Semih--Chedjou--YABANCI

---------------Yekta--------------

Kazım----Selçuk--Erman-----Amrabat

--------------Drogba---------------

Sizde yabancı sınırı diye ağlayın durun.

Tam bi Adnan Polat-Sezgin kadrosu olmuş:)

Yani ben de isterim Drogba her maç 11de olsun ama

Drogba nın olduğu bi 11de kanatlardan fedakarlık yapmak gerekecek, muhtemelen bu seneki gibi kanatsız sistem olacak.

Şahsi fikrim, kanatlardan geleme, ortaya şişir Drogba indirsin pozisyon olsun mantığı olacak yine ki bu sene beni gayet sıktı.

En temizi kanatlarla oynayacaksın, Nani-Sneijder-Erman/Engin/Kazım üçlüsü arkalarında da Selçuk-Melo yla çok can yakar:)

Hem zaten sakatlık var, cezalı olma durumu var, bu sebeple bi yabancı hakkı doğarsa Drogba yine 11de olur
kardesim daha oncede yazdim hala ayni gorusteyim,tek care 4-2-3-1 tek forvet drogba,baska yolu yok bu isin,hem drogbali hem kanatli oynarsin,ama benim kafamdaki sistemde burak yedekte kaliyor

kardesim daha oncede yazdim hala ayni gorusteyim,tek care 4-2-3-1 tek forvet drogba,baska yolu yok bu isin,hem drogbali hem kanatli oynarsin,ama benim kafamdaki sistemde burak yedekte kaliyor

reis tek forvet drogba olacaksa nani zaten gelemez de melo da gelemez.

muslera1

eboue2 ---- semih ----- chedjout3------carlinhoz4

inan-----yerli------sneijder5

yerli-----drogba6------yerli

kadrodan iyi oyuncu satilmasi mumkun degil + melo'suz takimin sudan cikmis baliga donecegi gercegini de gormemezlikten gelmeyelim

birdaha cardozo diyen olursa ruyasinda Shaquille O’Neal la kirmizi sarap ve mum isiginda romantik bir yemek yesin.......

Çok kişii yoktur şimdi ama imkanı olan yarin maça gelsin o sene bu sene #yenilmezarmada

nani'yi istemiom, 3-5-2 istiom ki terim'le mumkun degil. bu durumda-

muslera

eboue ----- semih ------ chedjout------ carlo

inan ---- inler ---- hamdul

snajder

drogba--- burak

melo gelirse drogba cl'de ilk 11, ligde cogu macta 65+

o hamdul yerine melo, eboue yerine hamdul ya da sabri olsa nasıl olur?

inler melo defansif, inan sneijder ofansif olarak oynasalar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt