Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eylemlerden fırsat bulamadık transferleri takip etmeye.

Kim geldi kim gitti?

carlinhos sneijder gibi pas atiyor...birden gol pozisyonu oluyor

2 ayağınıda çok iyi kullanıyor, eboue den hücum olarak çok çok iyi carlo

fft96mm2346483.jpg

allahim..

Ofans=Mercedes

Defans=Merso

Birde golu var kornerden o boyla:o

Kücük boyuna ragmen arada sirada kafa toplari kazaniyor. Yani kafa toplarina korkak girmiyor o boyuna ragmen. Simdi golü gördüm nefis atmis kornerden gelen topu. Defansif anlamda da sanildigi kadar da kötü degil bir cok macini izledim. Sürekli ofansi düsündügü icin zaman zaman geri gelmede zorluk yasayabiliyor. Scott Piri reis bu adami makine gibi yapar. Iyi bir sezon öncesi kampi gecirsin yeter.

GS Carlinhosu alırsa geriden oyun kurma sıkıntısını çözer demişti

Ynt: Transfer Nöbeti

Önder özen bu işi harbi biliyor

Kac yildir carlinhos dioz onder ozen iki kiytirik sey dedi diye hemen diloluk.. boyle sey olmaz

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kac yildir carlinhos dioz onder ozen iki kiytirik sey dedi diye hemen diloluk.. boyle sey olmaz

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Ok kanka sen gerçekmisin

Ynt: Transfer Nöbeti

Ok kanka sen gerçekmisin

He. Ama ayip yani bil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt