Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit'ten ümidi kestim ben.. 40 maç oynayıp 3-4 tanesinde doğru düzgün top oynadı

kestiği kontra-ataklarımız , yavaşlattığı oyun , sinir bozucu taç çizgisi fantezisi , takım arkadaşlarından çok rakibe attığı pasları .. kanser etti beni yıl boyunca

amin

Hamit'ten ümidi kestim ben.. 40 maç oynayıp 3-4 tanesinde doğru düzgün top oynadı

kestiği kontra-ataklarımız , yavaşlattığı oyun , sinir bozucu taç çizgisi fantezisi , takım arkadaşlarından çok rakibe attığı pasları .. kanser etti beni yıl boyunca

Yok mu gelen gide beyler.. Sabaha kadar yazı yazdım.. Başım dönüyor, yazıları 8 görüyorum.. İyi haber verin..

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Maçı 90 Dakika izleseydin şu Video'yu göndermezdin :)

90 dakika izledim ve belki de izlediğim en berbat Hamit'ti. Bu maçı nasıl örnek gösterirsin akıl alır gibi değil. Hamit normalde bu kadar kötü bir sağbek değil, bence de sağbek oynayabilir ama bu maç hatırladığım en kötü maçıydı Hamit'in.

Re: Transfer Nöbeti

Hamit yıllarca sağbek oynamış bir insan. Asıl mevkilerinden biridir zaten sağbek.

Türkiye maçında Ronaldo'ya adım attırmadı sağbek'te Hamit.

Şuda bir gerçektir ki , Hamit bu yıl istenileni veremediyse ,

Hem Maç eksiği yüzünden , hem sakatlıklardan yeni çıkması ,

hemde Türkiyeye alışması onu eski formundan hayli uzaklaştırdı.

Ama, Avrupa maçlarında bu kadar eksiğine rağmen çok iyi bir Hamit vardı.

Tecrübesini konuşturdu.

Bu yıl bütün bu eksiklerini atarak geliceği için,

ben Hamit'ten bu sene özellikle Sağbek anlamında çok fazla şeyler bekliyorum.

Ki, bu beklentilerimide karşılıcaktır.

Yav geçen sezon Real Madrid'de oynarken sağ bekte fazla katkı sağlayamayacağını gösterdi. Sezon başı Robben karşısında çok zorlandı ve en önemlisi Hamit sadece zorunlu olarak sağ bekte oynamış birisi. Öyle keyfine göre sağ bek oynamıyor. Hamit bizde sakatlık vs problemi olmadıkça sağ bekte oynamaz diye düşünüyorum. Hatta sezon başı Fatih hocada denedi ve sonradan vazgeçti.

Katıldığım tek nokta Hamit'in geçirdiği bel operasyonunun ardından önümüzdeki sezon daha iyi olacağı.

oha böyle şey mi söylenir. dagdan geldi bagdakini kovuyo. hemen yollanmalı

sniejder oyle bisey demez...kendiside belirtti gecen sezon yeterince faydalı olamadıgını...O haberi yazanlar Azize Yıldırımın kopekleri..İcin rahat olsun :)

Allah bilir bu mesajımıda kopek dedigim icin raporlayan olmustur...Burda yazılarımı takip edip acıgımı arayan var 6_7 kisi...İsimleri bende...Desifre edilecektir

raporlayın alın size malzeme :) ( onlar kendini bilir )

sneijder in gideceği haberleri üzerine zeki müren den geliyor;

[video=youtube;Jsb-3WxYCt4]https://www.youtube.com/watch?v=Jsb-3WxYCt4[/video]

90 dakika izledim ve belki de izlediğim en berbat Hamit'ti. Bu maçı nasıl örnek gösterirsin akıl alır gibi değil. Hamit normalde bu kadar kötü bir sağbek değil, bence de sağbek oynayabilir ama bu maç hatırladığım en kötü maçıydı Hamit'in.

Başka bir maçla karıştırıyosundur.

millet kaynak bi milletvekili...Federasyon CL dede yabanci sinirlandirmasi icin UEFA ya basvurmus...Haber dogru cıkarsa federasyonu yerle bir eder ultraaslanlar....ortalık karısır haber dogru ise

AB yasaları gereği serbest çalışma izinleri var o yüzden avrupada yabancı sınırlaması imkansız.

AB yasaları gereği serbest çalışma izinleri var o yüzden avrupada yabancı sınırlaması imkansız.

sen onu sezon ortasında bizim sampıyonlugumuzu engellemek icin playoff u cıkaran federasyona anlat..

Size bi olusumdan daha bahsedeyim...Bu sezonda son iki haftadan biri macımız kadıkoyde fenerle cıkarsa fixturde İZLEYİN NELER OLACAK..!!!! fikxturu bekleyen kesimler var ...

iki senedir son macımız kadıkoyde fenerle...bilmem anlatabildimmi

durup durup beni banlayan yonetimin bunlardan haberi varmı acaba

Muslera-Eboue-Semih-Ched-Carli-Melo-Selçuk-Nuri-CKR80-B17.-D11

Not:Sneijder'in satılmasına karşıyım.İyi para dışında.

sen onu sezon ortasında bizim sampıyonlugumuzu engellemek icin playoff u cıkaran federasyona anlat..

Size bi olusumdan daha bahsedeyim...Bu sezonda son iki haftadan biri macımız kadıkoyde fenerle cıkarsa fixturde İZLEYİN NELER OLACAK..!!!! fikxturu bekleyen kesimler var ...

iki senedir son macımız kadıkoyde fenerle...bilmem anlatabildimmi

durup durup beni banlayan yonetimin bunlardan haberi varmı acaba

Rasim Ozan Kütahyalı gibi adam tam bir kahin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt