Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.508
- 679
- 2.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nani'nin gerçek değeri 12 milyon mu ?
akilliysam gider Bernard i alirim kanat icin, verirsin 8-10 milyon euro bonservis (Nani ye de aynisini verecen muhtemelen), ama yillik 4-5 verecegime buna verirsin yillik 1 milyon euro mac basi da 10.000 bitti, 20 yasinda hem
akilliysam gider Bernard i alirim kanat icin, verirsin 8-10 milyon euro bonservis (Nani ye de aynisini verecen muhtemelen), ama yillik 4-5 verecegime buna verirsin yillik 1 milyon euro mac basi da 10.000 bitti, 20 yasinda hem
Euro yada paund ne farkeder 1 yılı kalmış adama
helekı yabncı kontenjanı 5 düşecek 1 yıl sonra
Nani haberleri yoğunlaşırken Melo haberleri de yoğunlaşıyor.Ben bu işten bir şey anlamadım.
Sağ beki yerli yapsan yine kurtarmıyor.
Ne diyor hacı..
Bizim kadronun kaç kişilik olacağını tahmini hesapladım.
Muslera,Eray,Ufuk,Eboue,Sabri,Hamit,Zan,Semih,Dany,Chedjou,Balta,Carlinhos(x),Melo(x),Selçuk,Yekta,Sneijder,Engin,Emre,Kazım,Erman,Amrabat,Aydın,Nani(x),Drogba,Burak,Umut,Necati.27 kişilik oldu.
Okay ve Şener'in ismi geçiyor onlar da olursa 29.Emre ile Taylan u18'de oynarlar büyük ihtimal.Furkan,Batdal,Serdar Eylik,Ceyhun,Sercan,Yiğit,Anıl,Ujfalusi,Riera,Elmander,Culio'yla yolları ayırırız benim düşüncem.27 kişilik kadro fazla olur mu? 27 kişiden ayrılan olur mu sizce?
onun hakliligina türüreyim ben,ölse bir damla su verilmez bunun gibi kansizlaraTahir Kum @mtahirkum2 dk
Dun Appiahin sozlesmesini istedigi gibi fesh edemediginden ligin ortasinda tff ye 6+1 kararini aldirtanlar bugun konan kural değişirmı diyor
adam bu sefer haklı
Bernard'ı 8-10 biraz zor alırsın:b5:
geçen sene olurdu bu sene o paray olmaz.
naniyi kaca almayi dusunuyodun? adam 26 yasinda5 ml neymiş öyle 1 yıl sozlesmesı kalan adama 12 ml de cok
ben yabancı futbolcu almam net
5 olacak gelecek yıl 5
Valla kafayı yiyeceğiz Salih.
Delirmemek işten değil.
4-3-1-2 sisteminde sence ; Şener + Melo mu ? yoksa Eboue + Gökhan mı ?
4-2-3-1 sisteminde sence ; Şener + Gökhan + Nani mi ? , Eboue + Gökhan + Yerli Kanat mı ? yoksa Şener + Melo + Yerli Kanat mı ?
1-Yerli kanat Arda dışında kesmez o bölgeye hemen getirip koyacağım kolay kolay bir adam yok anca Engin 2011-2012 sezonunda ki performansına dönerse belki bir şeyler yapabilir o bölgede başka da kimse yok , ha Kerim'i , Töre'yi vs. monte edebileceksek bilmiyorum.
4-2-3-1 şu anda Drogba ve Burak gibi üst düzey iki forvetimiz varken saçma olur diye düşünüyorum bu sezon değilde önümüzde ki sezon Drogba'nın jübilesi ile çok daha iyi olur bence
Bu sezon en iyisi ;
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Gökhan
Hamit Selçuk
Sneijder
Drogba Burak
Kulübe içinde ; Şener + Serdar Taşçı (Aykut Demir) + Kerim Frei şart.
bal gibi alirsin aynisini dun shakhtar gidip Wellington Nem i 9 milyon a aldi bundan biraz daha onde hemde:b5:
Bernard isim yaptı.Dortmund'la falan adı geçiyordu.Önceki sene olsa belki 8-10'a alabilirdin ama bu sezon vermezler o paralara.