Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

akilliysam gider Bernard i alirim kanat icin, verirsin 8-10 milyon euro bonservis (Nani ye de aynisini verecen muhtemelen), ama yillik 4-5 verecegime buna verirsin yillik 1 milyon euro mac basi da 10.000 bitti, 20 yasinda hem

ben yabancı futbolcu almam net

5 olacak gelecek yıl 5

akilliysam gider Bernard i alirim kanat icin, verirsin 8-10 milyon euro bonservis (Nani ye de aynisini verecen muhtemelen), ama yillik 4-5 verecegime buna verirsin yillik 1 milyon euro mac basi da 10.000 bitti, 20 yasinda hem

geçen sene olurdu bu sene o paray olmaz.

Nani haberleri yoğunlaşırken Melo haberleri de yoğunlaşıyor.Ben bu işten bir şey anlamadım.

Sağ beki yerli yapsan yine kurtarmıyor.

Valla kafayı yiyeceğiz Salih.

Delirmemek işten değil.

4-3-1-2 sisteminde sence ; Şener + Melo mu ? yoksa Eboue + Gökhan mı ?

4-2-3-1 sisteminde sence ; Şener + Gökhan + Nani mi ? , Eboue + Gökhan + Yerli Kanat mı ? yoksa Şener + Melo + Yerli Kanat mı ?

1-Yerli kanat Arda dışında kesmez o bölgeye hemen getirip koyacağım kolay kolay bir adam yok anca Engin 2011-2012 sezonunda ki performansına dönerse belki bir şeyler yapabilir o bölgede başka da kimse yok , ha Kerim'i , Töre'yi vs. monte edebileceksek bilmiyorum.

4-2-3-1 şu anda Drogba ve Burak gibi üst düzey iki forvetimiz varken saçma olur diye düşünüyorum bu sezon değilde önümüzde ki sezon Drogba'nın jübilesi ile çok daha iyi olur bence :)

Bu sezon en iyisi ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan

Hamit Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Kulübe içinde ; Şener + Serdar Taşçı (Aykut Demir) + Kerim Frei şart.

Bizim kadronun kaç kişilik olacağını tahmini hesapladım.

Muslera,Eray,Ufuk,Eboue,Sabri,Hamit,Zan,Semih,Dany,Chedjou,Balta,Carlinhos(x),Melo(x),Selçuk,Yekta,Sneijder,Engin,Emre,Kazım,Erman,Amrabat,Aydın,Nani(x),Drogba,Burak,Umut,Necati.27 kişilik oldu.

Okay ve Şener'in ismi geçiyor onlar da olursa 29.Emre ile Taylan u18'de oynarlar büyük ihtimal.Furkan,Batdal,Serdar Eylik,Ceyhun,Sercan,Yiğit,Anıl,Ujfalusi,Riera,Elmander,Culio'yla yolları ayırırız benim düşüncem.27 kişilik kadro fazla olur mu? 27 kişiden ayrılan olur mu sizce?

Yekta , Engin , Emre , Kazım , Erman , Amrabat , Aydın altılısından ikisi gönderilmeli bence.

Büyük ihtimalle biri Aydın olmalı diğeri de kulübe de tutamayacaksak Amrabat olmalı.

kerim frei,tolgay ali,okay yokuşlu,artun akçakın.. bunları almak bu kadar mı zor yahu?

Bu Ertem Senere ne oluyor. nerden almis Nani duyumunu Oktay'danmi?

Tweeterda arda turan fenevbahce'ye imza atacak diyolar...

Valla kafayı yiyeceğiz Salih.

Delirmemek işten değil.

4-3-1-2 sisteminde sence ; Şener + Melo mu ? yoksa Eboue + Gökhan mı ?

4-2-3-1 sisteminde sence ; Şener + Gökhan + Nani mi ? , Eboue + Gökhan + Yerli Kanat mı ? yoksa Şener + Melo + Yerli Kanat mı ?

1-Yerli kanat Arda dışında kesmez o bölgeye hemen getirip koyacağım kolay kolay bir adam yok anca Engin 2011-2012 sezonunda ki performansına dönerse belki bir şeyler yapabilir o bölgede başka da kimse yok , ha Kerim'i , Töre'yi vs. monte edebileceksek bilmiyorum.

4-2-3-1 şu anda Drogba ve Burak gibi üst düzey iki forvetimiz varken saçma olur diye düşünüyorum bu sezon değilde önümüzde ki sezon Drogba'nın jübilesi ile çok daha iyi olur bence :)

Bu sezon en iyisi ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan

Hamit Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Kulübe içinde ; Şener + Serdar Taşçı (Aykut Demir) + Kerim Frei şart.

İnler için son çıkan haberler olumsuz.Gelmeyecek galiba.

Lütfi Arıboğan'da Melo'nun transferinin bu sefer daha uzamaması için çalışıyoruz gibisinden şeyler söyledi.Melo kesin alınacak , benim anladığım bu.

Melo gelirse Nani zaten imkansız , yer yok.

Eboue ve yeni sol bek (Carlinhos) sık sık rotasyona uğrar.

Bunların dışında Kerim/Töre , Umut/Necati hamleleri de iyi olur.

Stoper alınmaz.(Dany satılmadığı sürece.)

Yerli sol bek yok zaten , bari genç bir yerli sağ bek (Şener) alalım.:)

haciosmanda yalan cikti,asip kesiyodu gelmeden,ulan bi el atinda indirelim iste tff yi

Bernard isim yaptı.Dortmund'la falan adı geçiyordu.Önceki sene olsa belki 8-10'a alabilirdin ama bu sezon vermezler o paralara.

wellington nem daha cok isim yapti senin haberin yok, brezilyada en iyi genc oyuncu secilde hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt