Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asaletin Yeter@uA1905od

Carlinhos imza atılmadan bitti demek doğru olmasada Galatasaraya hayırlı olsun alternatifi falan boşverin sol bek carlinhos

Fatih hoca Melo nun kesin olarak takımda kalmasını istiyor ve bu bağlamda alınması için me gerekiyorsa yapılıyor tahminim önümüzdeki hafta

Melo işini bitirirler. Gurbetçi oyunculardan iki veya üç genç alacaklar buna sadece transfer gözüyle bakmayın bi anlamda yatırım

Burak Yılmaz satılmaz kalıcak dediler, hoca Arda Turanı benim tahminimden de çok istiyomuş dedilerki eğer Arda gelicek durumu olursa ki zor

Ozaman bi ihtimal Burak satılırmış.Muslera için satarlar diyodum ama hoca satılmayacak demiş eğer satılırsa hocaya rağmen satılır ki sıkıntı

Gelelim Nani ye Nani yarın bile aslan olabilir hatta tamam dediler ama tff nin resmi kararını bekliyorlar ve bizimkiler 6+2+2 ümitleri devam

Ediyor. Rierayı elmanderi be ulfaluji kesin olarak göndericekler riera gitmezse top yüzü göremez size söliyim. Sneijder kalacak dediler>

İki gün öncede kalacak diye yazmıştım ama o kadar hızlı değişiyoki işler yinede kalacak dediler

Bursalı bi çocuk varmış şener mi ne birde kayseriden okay yokuşlu ile bucadan taylan bu üçüne hayırlı olsun diyin bence bolulu emre henüz

Bitmemiş ama bitmeye yakınmış. Umut Bulutu kesin olarak alacaklarmış orda bir problem yok

Bu yazdığım genç oyuncuların mevkilerini falan bilmiyorum tanımıyorumda ama doğru isimler bunlar nerde oynatır nedendir Fatih hocanın >>

Bildiği birşey vardır bana kadro yapsana diyosunuz da ben nasıl yapıyım :) onu hoca yapar

.

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkNecati Ateş hoca ile konuşmuş hocada kapımız açık demiş artık o birazda Necatinin kararı

tüpcü türk futbolunu nekadar seviye atlatti düsünün drogbayi yedege sneijderi tirubune gonderip naniye biz seni arariz diyecek seviyeye geldi,iste vizyon budur.allah belani versin tupcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt