Cevap: Transfer Nöbeti
Asaletin Yeter@uA1905od
Carlinhos imza atılmadan bitti demek doğru olmasada Galatasaraya hayırlı olsun alternatifi falan boşverin sol bek carlinhos
Fatih hoca Melo nun kesin olarak takımda kalmasını istiyor ve bu bağlamda alınması için me gerekiyorsa yapılıyor tahminim önümüzdeki hafta
Melo işini bitirirler. Gurbetçi oyunculardan iki veya üç genç alacaklar buna sadece transfer gözüyle bakmayın bi anlamda yatırım
Burak Yılmaz satılmaz kalıcak dediler, hoca Arda Turanı benim tahminimden de çok istiyomuş dedilerki eğer Arda gelicek durumu olursa ki zor
Ozaman bi ihtimal Burak satılırmış.Muslera için satarlar diyodum ama hoca satılmayacak demiş eğer satılırsa hocaya rağmen satılır ki sıkıntı
Gelelim Nani ye Nani yarın bile aslan olabilir hatta tamam dediler ama tff nin resmi kararını bekliyorlar ve bizimkiler 6+2+2 ümitleri devam
Ediyor. Rierayı elmanderi be ulfaluji kesin olarak göndericekler riera gitmezse top yüzü göremez size söliyim. Sneijder kalacak dediler>
İki gün öncede kalacak diye yazmıştım ama o kadar hızlı değişiyoki işler yinede kalacak dediler
Bursalı bi çocuk varmış şener mi ne birde kayseriden okay yokuşlu ile bucadan taylan bu üçüne hayırlı olsun diyin bence bolulu emre henüz
Bitmemiş ama bitmeye yakınmış. Umut Bulutu kesin olarak alacaklarmış orda bir problem yok
Bu yazdığım genç oyuncuların mevkilerini falan bilmiyorum tanımıyorumda ama doğru isimler bunlar nerde oynatır nedendir Fatih hocanın >>
Bildiği birşey vardır bana kadro yapsana diyosunuz da ben nasıl yapıyım

onu hoca yapar