Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çünkü amerikada soccer bayan eglencesi

Nani'nin gelmesi cok isterim. Ama belki gelmezse daha hayirli olur gibi.

amerikadan mia hamm biraz da donovan haricinde topcu ciktigi gorulmemis halkin dnasinda yok fußball

Aslında yeni yeni önem vermeye başladılar da yine ne olur bilinmez çünkü futbolu ileri noktaya taşıyan uluslararası rekabet. Amerika Dünya'nın en iyi oyuncularını da toplasa yine NBA gibi ilgi çekemez. En iyi oyuncuları yetiştirseler bu seferde ligde tutamazlar. Hepsi Avrupa'ya gider anca Avrupa Şampiyonlar Ligi değil Kıtalararası Şampiyonlar Ligi olursa Amerika zirve yapabilir.

yabancı sınırı değil 6+2+2 , 6+sınırsız bile olsa melo + nani alamayız, muslera-eboue-chedjou-sol bek-melo-sneijder-nani-drogba 8 ediyor, hadi drogbayı arada rotasyona soktun en azından birinin daha gitmesi lazım o da sneijder olmaz umarım

bu yabancı sınırı varken hala yerli takviye yapmamız çok düşündürücü

Aslında yeni yeni önem vermeye başladılar da yine ne olur bilinmez çünkü futbolu ileri noktaya taşıyan uluslararası rekabet. Amerika Dünya'nın en iyi oyuncularını da toplasa yine NBA gibi ilgi çekemez. En iyi oyuncuları yetiştirseler bu seferde ligde tutamazlar. Hepsi Avrupa'ya gider anca Avrupa Şampiyonlar Ligi değil Kıtalararası Şampiyonlar Ligi olursa Amerika zirve yapabilir.

yaw futbol dedigin zaman 8 9 yasinda cocuklarin vakit gecirme araci gibi goruluyor soccer. tesisler falan var halbuki duzenli vs. ama cogunlugun aklinda yok iste futbol diye bisey kulturel mevzu

sefa yılmaz 23 yaşındaymış ya la.. bu adam alınabilir dicem ama kadro şişti yaw..

Sesli düşünüyorum.. bizim bu kadronun üstüne koymamız çok çok zor.. tek yol "ARDA, İNLER koalisyonu" !!

De Rossi'nin bu maçtan sonra orta saha meziyetleri kesin gelişmiştir, Melo resmen futbol dersi vermiş kendisine.:ka21:

Bu yabancı sınırlaması çok başımızı ağrıtacak diye hissediyorum,inşallah yanılırım.

FENERBAHÇE HAKLI!Fenerbahçe'nin alınan kararın değişmemesi yönündeki kararı oldukça haklı. Bu karar 13 Haziran 2012'de TFF'de oy birliği ile alındı. Fenerbahçe de planlamasını alınan bu karar doğrultusunda yaptı. Federasyon olarak Kulüpler Birliği'nin aldığı öneri kararını değerlendireceğiz ama değişmeyeceğini söyleyebilirim.

Su rezillige bakin. 1 takim hakli ama diger 17 takim haksiz öyle'mi?

Nefret ediyorum bu ülkedeki futboldan.

yaw futbol dedigin zaman 8 9 yasinda cocuklarin vakit gecirme araci gibi goruluyor soccer. tesisler falan var halbuki duzenli vs. ama cogunlugun aklinda yok iste futbol diye bisey kulturel mevzu

biz orda bir futbol okulu açmamiz lazim. ben şansimi orda denerim.:cool: en potansiyelli ülkelerden biri. sadece bir atilim lazim.

6+0+4 olacaksa

riera 1 sene daha alternatif sol bek olarak kalmalı

emre kılınç sol bek olarak eğitilmeli

11deki 6 yabancı muslera-eboue-chedjou-melo-sneijder-drogba olmalı

tribündeki 4 yabancı ise amrabat-dany-quaresma-riera olmalı

bizi durdurmanin tek yolu yabanci siniri

sasilacak bisey yok, ayrica yine kanirta kanirta sampiyon oldugumuz vakid fenerin arzusuyla ibtal edilecek o karar.

Takımdan ayrılacağı iddia edilen Wesley Sneijder için Galatasaray Başkanı Ünal Aysal önemli bir açıklama yaptı.

Özel işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Aysal "Sneijder hakkında çıkan transfer haberlerini Türk ve İngiliz medyasından ben de takip ediyorum ancak kulübümüze gelmiş resmi bir teklif yok. Chelsea eğer 15 milyon Euro'nun üzerinde bir teklifle gelirse, Sneijder'in gitmesine izin verebilirim" diye konuştu. (Sabah)

bu demirören denen faşo dünyanin en zararli canlisi. herif türk futbolunu nasil baltalarim diye ugraşiyor. beşiktaş egosunu tatmin etmemiş türk futbolunun içine ediyim demiş. fener kimde onun dedigi dogru diye laf ediyorsunuz. bizimkilerde uyumasin kardeşim. yüz vermicen bunlara.

Baskanin dedikleri umarim dogru degildir. 15 milyon ne? 7.5 milyon icin Sneijder'i satiyoruz öyle'mi? (7.5 verdik say)

Bu nasil bir mantik? Gidip 7.5 milyon'a yeni Amrabat'i bulacaksiniz yoksa..

Nani: Galatasaray'dan teklif almadim.

Rezilik,yaziklar olsun...:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt