Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit'i sağ beke yazan arkadaşlar, Hamit'in yerine kimi yazıyorlar yerli olarak?

Selçuk, Burak, Semih, Hamit... İlk 11'de oynayacak 5.yerli şart, Hamit'i sağ beke çekmekle bitmiyor yani iş.

Turkish Nani Erman Kılıç

Hamit'i sağ beke yazan arkadaşlar, Hamit'in yerine kimi yazıyorlar yerli olarak?

Selçuk, Burak, Semih, Hamit... İlk 11'de oynayacak 5.yerli şart, Hamit'i sağ beke çekmekle bitmiyor yani iş.

Formda bir Engin Baytar'ı yazarım.

Gokan tore besiktasla gorusmeye gelmis bizimkiler neden istemedi bu adami anlamadim

Muslera Eboue Semih Chedjou Carlinhos Melo Selçuk Hamit Sneijder Drogba Burak.... Şampiyonlar liginde böyle...Türkiye'de haftalık bir yabancıya rotasyon.

[video=youtube;TJ6-8m-y9lk]https://www.youtube.com/watch?v=TJ6-8m-y9lk[/video]

bir nostalji yapayım dedim lincoln'un 2-3 tane dehşet pası var izleyin hatırlarsınız

733097_Galatasaray_SK.jpg

Böyle olmaz mi?

2014/2015 Burak yine forvete gecer, sag bek'de yabanci oynar

şimdi gecen seneye göre güçlenerek çıkmak lazım dimi transfer döneminden o halde muslera,melo kalmalı kesinlikle,,,Burak tff sayesinde kalabilir wesley Türkiyeyi bu sene sallar diyorum ben ama hoca ister kendi ister bilemem o zaman gidebilir ama Muslera için Havaalanına barikat kurulmalı o derece önemli Muslera

Turkish Nani Erman Kılıç

Hamit'in varlığı bence orta sahanın ayakta kalması için önemli. Belki yardırıp giden bir oyuncu olmadığı için beğenmeyenler var ama ben sistemdeki rolünün gereklerini yaptığını düşünüyorum. Sağ bekte aynı verimi alır mıyız birinci soru sonuçta süratiyle var olan bir oyuncu değil, ikinci soru da Erman Kılıç defansif olarak Hamit'in katkısını verebilir mi... Bunları iyi değerlendirmek lazım.

Formda bir Engin Baytar'ı yazarım.

Engin Baytar form tutsa zaten 11'in değişilmezi olur ama geçen sezondan sonra o seviyeye gelmesi çok kolay gözükmüyor. Hatta onun da ötesinde takımda kalıp kalmayacağı bile belli değil... Keşke eski haline dönse tabi, en önemli transferlerimizden biri olur bu sezon için.

---------------------------Muslera-----------------------------

Emmanuel Eboue----Semih Kaya--Aurellien Chedjou-----Emre Kılınç

------------------------Jhon Obi Mikel--------------------------

-----------Engin Baytar---Xelcuk İnan---Wesley Sneijder---------

---------------Didier Drogba---------Burak Yılmaz----------------

Yedekler ; Eray - Umut - Hamit - Kazım - Erman - G. Zan - Hakan Balta

Formda bir Engin/Sneijder/Eboue ve Emre Kılınç isimli genç arkadaşımız, Rakipleri maymun eder.

- Defans bölgesini Chedjou ve Mikel'in toparlıcağını düşünürsek,

- Xelcuk, Engin ve Wesley'in de orta sahada hareketli oyunları ve büyüleyici ara paslarını göz önünde bulundurursak,

- Full Kondüsyonlu bir Didier Drogba'nın Chelsea yıllarındaki gibi, OrtaSaha'ya/Defans'a kadar gelip yardım ediceğini düşünürsek,

- Burak kardeşimize de yine sadece her zamanki gibi boşluklardan yararlanıp Gol atması kalıcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt