Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bendekini bu anlatmıyor abi. Drogbanın golüyle aynı adam bu. Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor. Emin misin bunun sende olduğuna :D
o mesaji attiktan sonraki mesajimi okumadinmi melih,dedimki yaw bendeki maci bu spiker anlatiyomus ben yanlis soylemisim,simdi actim baktim.bu mac hatta yaninda yorumcu bi pozisyonda sabri icin sarioglu very good player dedi mal:lol:

o mesaji attiktan sonraki mesajimi okumadinmi melih,dedimki yaw bendeki maci bu spiker anlatiyomus ben yanlis soylemisim,simdi actim baktim.bu mac hatta yaninda yorumcu bi pozisyonda sabri icin sarioglu very good player dedi mal:lol:

Abi o maçı indirmek için link falan var mı? Yok okumadım sonra yazdığını. Birtane daha var o da süper arşive al demiştin en son.

ne bileyim bence bu is olmayacak gibi. yabanci olayindan dolayi bu düsünceye vardim acikcasi. mantikli olmaz pek

Nani geldikten sonra takım kabuk değiştirir. Arda turandan sonra ilk defa kanat oyuncumuz olacak. üstelik elit bir kanat oyuncusu. Sneijderin bile performansını arttıracak. Yabancı olayına fazla takılma abi. Her oyuncu 34 maç oynayacak diye bir şey yok. Sol bek hariç her bölgede rotasyon oyuncumuz var çok şükür.

Ya başkaları bombalara hazırlanıyor insan nispeten de olsa kan değişikliği için yapar bir tane.Bunu her şampiyon takım yapar

Nani geldikten sonra takım kabuk değiştirir. Arda turandan sonra ilk defa kanat oyuncumuz olacak. üstelik elit bir kanat oyuncusu. Sneijderin bile performansını arttıracak. Yabancı olayına fazla takılma abi. Her oyuncu 34 maç oynayacak diye bir şey yok. Sol bek hariç her bölgede rotasyon oyuncumuz var çok şükür.

iyide bana tribüne gidecek oyuncu söyle nani de geldikden sonra :D

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Elano Selçuk Melo Arda

Drogba Lincoln

Nası kadro :)

Turkfutbol'a göre:

• Umut icin 3.5 istiyorlar, biz daha az bir ücreti teklif ettik.
  • Chedjou tamam, gelecek hafta Istanbul'a geliyor.
  • Monaco Nani icin cok iyi bir teklif yapmis ve United bizim teklife sicak bakmiyormus
  • Mourinho Mikel'i takimda tutmak istiyormus.
  • Frei ve Karacan'i istiyoruz. Fulham vermek istemiyor, Reading ve Jem le her konuda anlasmisiz ve sadece teknik heyetin kararini bekliyormusuz.

Hiç transfer yapmayalım o zaman o yok bu yok.Ulan bu ezikler nasıl yapıyor.Bizim klüp ne zaman başarılı olsa maddi krize giriyor.Stada çekecek bir adam alın bari şampiyon olduk be.

----------------------Nando Muslera-----------------------

Hamit Altıntop----Semih Kaya--Chedjou Aurellien----Emre Kılınç(Vargas diyola bide)

-----------------Felipe Melo----Xelcuk İnan------------------

---------------------Wesley Sneijder------------------------

-----Abdel Kader Keita--------------Burak Yılmaz-------------

----------------------Didier Drogba--------------------------

Yedekler ; Eray - Umut - Kazım - Erman - G. Zan - Engin - Jem Paul

Nani gelmicekse, Mikel alınmıcaksa, Eboue kesilcekse, En Mantıklısı bu olur.

----------------------Nando Muslera-----------------------

Hamit Altıntop----Semih Kaya--Chedjou Aurellien----Emre Kılınç(Vargas diyola bide)

-----------------Felipe Melo----Xelcuk İnan------------------

---------------------Wesley Sneijder------------------------

-----Abdel Kader Keita--------------Burak Yılmaz-------------

----------------------Didier Drogba--------------------------

Yedekler ; Eray - Umut - Kazım - Erman - G. Zan - Engin - Jem Paul

Nani gelmicekse, Melo alınmıcaksa, Eboue kesilcekse, En Mantıklısı bu olur.

keita yasıyormu yahu

Bunu şimdiden peşin peşin söylemek imkansız. O hafta ki performansına bağlı abi. Kural da 6+0 olmaz. Aynı kural devam eder.

bu kural 6+0 olacak diyelim ki ben öyle kalacagini zanediyorum acikcasi...

bir dk sayayim sana

Nani

sneijder

drogba

chedjou

melo

carlinhso veya baska yabanci sol bek

muslera

ettimi 7

eboue yi bile saymadim yani...

ama yukardak saydigim isimlerden hangisini sen tribüne otur diye bilirsin ?! takim huzurunu bozarsin resmen af edersin. dünyada hic bir hoca yukardaki herhangi bir ismi tribüne oturturamaz sakatlik cezalik durumlarindan haric.

sonuc : No nani :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt