Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih sende burda firsat yakalamisken vurup durma, senin ne yazdiklarini aciklamak zorunda kalirim ve bu konuda cok ciddiyim. Biraz dikkat et.

hopaaa Rte ile Akrabaligin varmi senin hakan.. son günlerde onun tehditlerine alisik durumundayiz da ondan sordum yani... :D

hopaaa Rte ile Akrabaligin varmi senin hakan.. son günlerde onun tehditlerine alisik durumundayiz da ondan sordum yani... :D

Sen benim ne demek istedigimi iyi anladin Fatih. KImseyi kirmak istemiyorum. Yoksa Fatih de yalan olur, yas 31 de yalan olur, senin kaynaklarinda yalan olur.

Tehdit etmek istemiyorum. Konuyu da kapatmak istiyorum. Niye uzatiyorsunuz ki. Kimse inanmak zorunda degil, yanlis mi Serkan? Hep beraber gelismeler takip ederiz iste. Liste yalan olsun.

bak sen durumu anlamiyorsun yada anlamak istemiyorsun 1 saaten beri elimde liste var diyorsun özelden isteyene yollarim dedin sonra birden diyorsun ki özelden cok mesaj geliyor yetisemiyorum o yüzden yarin burda aciklayacagim listeyi simdide kivirip liste yok liste yalan basliyorsun sallamaya bunu yaptikca zevk mi aliyorsun bilmiyorum ki insanlarla resmen dalga geciyorsun aynisini sana yapsalar ne dersin...

bak sen durumu anlamiyorsun yada anlamak istemiyorsun 1 saaten beri elimde liste var diyorsun özelden isteyene yollarim dedin sonra birden diyorsun ki özelden cok mesaj geliyor yetisemiyorum o yüzden yarin burda aciklayacagim listeyi simdide kivirip liste yok liste yalan basliyorsun sallamaya bunu yaptikca zevk mi aliyorsun bilmiyorum ki insanlarla resmen dalga geciyorsun aynisini sana yapsalar ne dersin...

Haklisin.

Sen benim ne demek istedigimi iyi anladin Fatih. KImseyi kirmak istemiyorum. Yoksa Fatih de yalan olur, yas 31 de yalan olur, senin kaynaklarinda yalan olur.

1752663284c34efd5701803402f8fb14d65c8863.gif

Sana da yazdiklarini pek yakistiramadim Serkan. Simdiye kadar iyi anlasirdim seninle. Yorumlarini begenirdim. Ama bu olmadi.

bak hakan benim burda bu zamana kadar kimseyle bi sorunum olmadi kolay kolay olmazda ama buraya gelip insanlarla dalga gecen olursa ozaman bende farkli davranirim yazik günah yahu bunca insani bu saate kandirmaya...

kadr'ul #2947

muslera

eboue ------- semih -------- chedjou ------- carlinhoz

nani -------- melo ---------- sneijder ------- inan

drogba ----- yilmaz

zan|fray|karacan|altintob|aydin|colak|ermang|kilinc|umud|sabri|balta|amrabad|nounkeu|eray

squad'ul 25 total

yabanci'ul 10 total

bak hakan benim burda bu zamana kadar kimseyle bi sorunum olmadi kolay kolay olmazda ama buraya gelip insanlarla dalga gecen olursa ozaman bende farkli davranirim yazik günah yahu bunca insani bu saate kandirmaya...

Haklisin dedim, daha ne istiyorsun. Ayrica bunu kandirmak amaciyla yapmiyorum. Son günleri takip eden bilir. Durum baska. Ama uzatmak istemiyorum.

ya o degilde bu transferler kampa yetisirmi acaba... kamp olacakmi acaba... ülke nereye gidiyor acaba... bu sorularin cevablari hakanin listesinde varmidir acabaaaaa....

Edit: Ayrani bu dakikadan itibaren birakmis durumundayim....

kadr'ul #2947

muslera

eboue ------- semih -------- chedjou ------- carlinhoz

nani -------- melo ---------- sneijder ------- inan

drogba ----- yilmaz

zan|fray|karacan|altintob|aydin|colak|ermang|kilinc|umud|sabri|balta|amrabad|nounkeu|eray

squad'ul 25 total

yabanci'ul 10 total

Emir Selcuk hic orda olurmu ya. Böylece Selcuk hikaye olur.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Sneijder Melo Selcuk

Burak Drogba Nani

Tabi sinira takiliriz.

yok mu gelişme nöbete kalamıorum uzun süredir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt