Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yav arkadaş bir de demogoji yapıyor... Kamu hizmeti yapıyomuş gibi :D

kadr'ul #2947

muslera

eboue ------- semih -------- chedjou ------- carlinhoz

nani -------- melo ---------- sneijder ------- inan

drogba ----- yilmaz

zan|fray|karacan|altintob|aydin|colak|ermang|kilinc|umud|sabri|balta|amrabad|nounkeu|eray

squad'ul 25 total

yabanci'ul 10 total

çok kötü kadro yapan gördüm de bu kadar kötü olanı hemde 8 yabancıyla ilk kez görüyorum

kendini aştın bu sefer üstad:ayatollah:

Hakanda olsa olsa cep telefonlarına mesaj gönderen masaj salonlarının listesi vardır :D

Sen babana sorsana bi? Baban divan üyesi diyen sensin. Sende de bilgiler oldugunu söyleyen sensin? Hadi bunu acikla?

birincisi dogru. ikinciside dogru. ama ben öyle ortaya atarim bu bilgileri duyumculuk yaparim asla demedim simdiye kadar. bir ara öyle konu acilmisdi neydi hatirlamiyorum simdi vallahi. bu dediklerin dogru. yanlanyacak halim yok yani bu dediklerini.

Edit: öyle de her adimdan da haber aldigimda yok yani...

nesi kotu

ayrica cl kadrosu o 3 milyonuncu kez soyleyelim.

öncelikle 6-10 maç için sezon planlaması yapılmaz onu geç 3milyonuncu kez bende bunu sana söyledim

ws nin oynayacağı tek yer forvet arkası , diğer bölgelerde rezil i rüsvan leş performans gösteriyor

inan ın sol açıkta işi ne ?

bu ülkede her yıl gelişim gösterme seviye atlama imkansız tam cl çeyrek final dedik bu sene hedefler daha büyük dedik şimdi başımıza gelene bak milli takım desen yerlerde sürünüyor durduk yere efkar yaptım yine

öncelikle 6-10 maç için sezon planlaması yapılmaz onu geç 3milyonuncu kez bende bunu sana söyledim

ws nin oynayacağı tek yer forvet arkası , diğer bölgelerde rezil i rüsvan leş performans gösteriyor

Katilmiyorum. Wesley hollanda milli takiminda bir cok kez bizdeki Selcuk Inan'i oynadi. Yani merkez orta saha.

hocam sen bu olayı neden bu kadar kastın ki , listeyi yayınlama umrumda değil de nöbette duyum yazılır, ya da sağdan soldan link verilir

bu isimler üzerine tartışılır, ona göre sistemler yazılır, kadrolar kurulur vs.

duyumlar tutar tutmaz kaldı ki gs nin öyle bir yönetimi var ki sayısını unuttum kapa bildiripte alamadığımız oyuncuları. yani gs yönetiminin bile dediği çıkmaz iken sen neden bu kadar kasıyorsun onu çözemedim

senin yazacağın isim olmaz ise peşine düşeceğimizi filan mı sanıyorsun :lol:

diger bolgelerde rezil'i rusvan les performans mi gosteriyor SNEIJDER soz konusu hususta sol aciktan baska nerede oynadi cogul soylem kullaniyon? sneijder forvet arkasi yahut gobekte pas trafigini yonetecegi herhangi bir yerde oynayabilir. kenar oyuncusu degil

inan ise solda gayet iyi oynadi oynadigi maclarda, ki illa amrabat gibi takilacagi yok fitratina aykiri zaten. gerek iceri kat etti gerek ara pas verdi herseyi yapti, inan ozverili cocuk sonuc itibariyle arkasinda bir bindirici carlinhos varken ice kayacagi da isten bile degil. yani burda bana mevki dilolugu yapipta demagoji uretme arkadasim KADROM GUZEL

diger bolgelerde rezil'i rusvan les performans mi gosteriyor SNEIJDER soz konusu hususta sol aciktan baska nerede oynadi cogul soylem kullaniyon? sneijder forvet arkasi yahut gobekte pas trafigini yonetecegi herhangi bir yerde oynayabilir. kenar oyuncusu degil

inan ise solda gayet iyi oynadi oynadigi maclarda, ki illa amrabat gibi takilacagi yok fitratina aykiri zaten. gerek iceri kat etti gerek ara pas verdi herseyi yapti, inan ozverili cocuk sonuc itibariyle arkasinda bir bindirici carlinhos varken ice kayacagi da isten bile degil. yani burda bana mevki dilolugu yapipta demagoji uretme arkadasim KADROM GUZEL

:005:

inanı kaleye koy orda bile oynar solda oynayamaz demek inana hakarettir

Katilmiyorum. Wesley hollanda milli takiminda bir cok kez bizdeki Selcuk Inan'i oynadi. Yani merkez orta saha.

bizde oynayacağı yer yazsam daha doğru olurdu. bu sezon Grande , ws yi sol açık sol iç merkez orta saha heryerde oynattı nihayet sistemi değişip forvet arkasına attığında verim almaya başladık, ondan sonrada sakatlandı zaten.

kaldı ki bu adamı skor yapsın oyun açsın diye aldık. selçuk un işini yapsın diye değil.

bizde oynayacağı yer yazsam daha doğru olurdu. bu sezon Grande , ws yi sol açık sol iç merkez orta saha heryerde oynattı nihayet sistemi değişip forvet arkasına attığında verim almaya başladık, ondan sonrada sakatlandı zaten.

kaldı ki bu adamı skor yapsın oyun açsın diye aldık. selçuk un işini yapsın diye değil.

wesley li kadroyu yapmayin bence .

selçuk un daha nerede oynadığından haberin yok adamı kanata yazmışsın, adam sistem değiştiğinden beri sol iç oynadı aynı şey değil.

kadronun neresi güzel yahu, sen bırak şimdi cl kadrosunu ayağınıda lig kadrosu yap bakalım ona göre konuşalım

ama sol açık inan sol iç ws olacak şekilde. etrafa dağıt adamları , bekliyorum

ajax da a takima cikarken senijder sol acik oynuyordu.

icimden bi ses sneijder gidecek diyor nedense...

Muslera - Selcuk - Sneijder - Burak - Drogba bu oyuncular cok önemli asla kaybetmemeliyiz yerlerini kesinlikle dolduramayiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt