Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kötü olan bence. bizim su an transfer strajimiz cift yönde duruyor.. plan A ve plan B var gibi. Yabanci kontenjanina göre endexli bir strejilerimiz var ki basarimiz resmen buna bagli avrupadaki maclar icin.. türkiye ligi icin simdiki kadro bile yeterli bence. ama avrupa icin kumar oynaya bilirmiyiz cidi cidi bu yabanci olayi belirleyecek ki önümüz cidi cekilde malesef bu konuda kesiliyor :sad007:

vallah kardes kalbini kirmak istemiyorum ama gecen seneye göre tam 6 yeni ilk onbir oyuncusu yazmissin ,ve bu kadar degisikligi kimse yapmaz diyelimki yaptilar ,o takimdan basari beklemek imkansiz:yenieek:

ha diyebilirsinki iki sene önce tüm takimi degistirdik ,o bir kere olur ve o sene patlayan sike davasi ekmegimize yag sürmüstü:)

Hakaret etmedikden sonra nie kalbim kırılsın arkadasım...

Ben fikirlerimi belirtiyorum gönlümdne geçeni söylüyorum .

Sen beğenmemişsindir saygı duyarım.

Zaten herkes gönlünden gçeni yazsa gene 100lerce farklı senaryo olur bu normal.

Q7 konusundada aynı görüşte değiliz mesela olabilir.

Önemli olan Kendi düşünceleri Salt Dogru diyerek dikte etmemek aşağılamak.

Benim gözümde q7 de scneijder de kaliteli oyuncular kanat lazım oldugu için q7 tercih ettim.

Scneijder de kaç ay top oynamadı hazırlık kampını yiyince herkes çok iyi işler bekliyor benim gibi.

Aynı şekilde quaresma neden iyi bir kampla çok yararlı olmasın ?

Q7 nin kalitesini tartısacak değiliz sonuçda.

Kadro olarakda 6 oyuncu değişmez 11 den demişsin. Bu transferler gönlümden geçenler tabi olma ihtimali düşük ama yeni sezonda ben en az 5-6 değişik oyuncu göreceğimizi düşünüyorum ilk 11de

Hakaret etmedikden sonra nie kalbim kırılsın arkadasım...

Ben fikirlerimi belirtiyorum gönlümdne geçeni söylüyorum .

Sen beğenmemişsindir saygı duyarım.

Zaten herkes gönlünden gçeni yazsa gene 100lerce farklı senaryo olur bu normal.

Q7 konusundada aynı görüşte değiliz mesela olabilir.

Önemli olan Kendi düşünceleri Salt Dogru diyerek dikte etmemek aşağılamak.

Benim gözümde q7 de scneijder de kaliteli oyuncular kanat lazım oldugu için q7 tercih ettim.

Scneijder de kaç ay top oynamadı hazırlık kampını yiyince herkes çok iyi işler bekliyor benim gibi.

Aynı şekilde quaresma neden iyi bir kampla çok yararlı olmasın ?

Q7 nin kalitesini tartısacak değiliz sonuçda.

Kadro olarakda 6 oyuncu değişmez 11 den demişsin. Bu transferler gönlümden geçenler tabi olma ihtimali düşük ama yeni sezonda ben en az 5-6 değişik oyuncu göreceğimizi düşünüyorum ilk 11de

Q7 bence besiktasa geri dönecek. Serdar adali baskan secilir büyük ihtimalde. oda Q7 yi geri alir.

Edit: herkeze hayirli pazarlar. ben cikdim

kanat icin kerim frei icin cidi cekilde ugrasiliyor diye biliyorum ki hocada kendisi dekare etmisdi istedigini bir cok kez zaten. ama onu fulhamden koparmak okadar kolay gözükmüyor malesef. fulhamin hocasi birakmaya yanasmiyor :SS:

onu ala bilsek belki kanata patlama yapa bilir. hamitin kredisi hocada baya varki onu kesmez kolay kolay. form düsüklügü yasmasi durumunda ama bir ton isim var bu sene . erman var. engin belki toparlar kendisini. genc isim emre kilinc baya öfüyorlar. aydin var. amrabat var. emre colak var. kasim kasim var. bir cok secenek var kanat icin. muthis formsa savas rekabeti olacak kanatlar adina bu sene.

ben naniyi cok istiyordum her neyse yinede cünkü o cok özel bir yetenek ve saydigim hepsinden daha cok katki yapa bilecek bir kanat oyuncusu.

bu nalet yabanci olayindan dolayi ama zor gözüküyor :(

haa bide eboue belki satilarsa bu isimlerinin arasinda kimsede sok olmasin . yerli sag bek oraya monte edilir belki diye düsünüyorum ki eboue nin bir cok hatasi olmusdur gecen sene malesef savunma anlaminda. Fatih hocaninda bu konuda eboue yi bir kac kestigini biliyoruz. en sayif halka eboue bence yabancilarda. ilk 11de oynayan. rieray saymiyorum ben.

frei bi ara u20 takımına göndermişti fulham keşke devre arası problemli olduğu dönem zorlayıp alabilysekdik.

eboue yi anadolu bekleri bile perişan etti bu sezon, melo gibi son dönemde artan performansı vardı eboeu nin. önceki yıl eboue kupaya gittiğinde sabri nasıl kanser etti hatırlayın, bu yıl çoğu kişi eboue yerine sabri oynasın dedi. ayrıca yanından adam geçince bile yerde 5dk yatma mevzusunun suyunu çıkardı bu yıl eboue. rakip taraftara hak veriyorum ben bile eboue yi yerde görünce çıldırıyorum artık.

riera işi umarım sülük baros a benzemez. ondan korkum var, adamın aldığı paranın yarısına teklif gelmez çünkü. umarım cris gibi istenmediği için dk düşünmeden gidecek karakteri vardır.

:redface::90:

:90::redface:

Formda bir Melo'dan daha iyi ön libero yok. En azından bizim alabileceğimiz.

Bu Fener'in Allah belasını versin, bizim talip olduğumuz oyunculara talip oluyorlar alıp da kendilerini büyük takım sannediyorlar, tam dayaklik bunlar

Amk gazetesi nani için fenev devredeymis haber yapmiş...

Haber dogrudur...

Amk gazetesi yalan haber falan yapmaz...

Bruno Alves , Emre paragözoglu transferi duyan ilk kişi amk'tır

Ulan bunlar ne serefsizler bizim talip oldugumuz oyunculara talip oluyorlar..

nereye yapmaz burak fiorentinadaydı bir iki hafta önce hemde kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt