Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler boşuna bekliyoruz nani filan gelmeyecek gelir de bizimkiler almaz... azize gider alır sırf çalım attık demek için alırlarsa gerçekten yıkılırım ondan sonrada aysal bey'e giydiririm o kadar gelir elde ettin nerde o paralar diye !

alpere güldüm geçtim alves iyi transfer dedim ama tınlanamadım cordozayıda alsınlar yine umrumda değil ama naniyi alırlarsa ciddi ciddi moralim bozulur

emre canın türkiye ye geleceğine inanmıyorum ama gelirse müthiş bir yatırım olur erdal keser filan önemli ama çalışmıyor şuan galiba

Malouda,Arshavin,Kahlenberg'ten birini alırsak şaşırmam

trt3 de geçen gün bir yorumcu boluspordan aldığımız genci çok yetenekli dedi ve fatih hoca ondan sol bek yaratırsa hiç şaşırmam dedi

ben ise ermanı sol bek deneyeceğini düşünüyorum hocanın

En az gelecek Oyuncular kadar kim gidecekte önemli,heralde daha gidecek hic bir Oyuncu belli olmadi daha.

Stoper ve Solbek disinda 1-2 Yildiz Oyuncu alinacak,Drogba Sneijder alinirken Baskan kendisi söylemis bu Oyunculara önümüzdeki sezon icin Üstdüzey Oyuncu katilimi olacak diye.

Insallah gecmis hatalardan biseyler ögrenmislerdir yine son dakikaya kalmaz Oyuncularda,adam gibi hazirlik dönemi gecirir tam Kadro.

En az gelecek Oyuncular kadar kim gidecekte önemli,heralde daha gidecek hic bir Oyuncu belli olmadi daha.

Stoper ve Solbek disinda 1-2 Yildiz Oyuncu alinacak,Drogba Sneijder alinirken Baskan kendisi söylemis bu Oyunculara önümüzdeki sezon icin Üstdüzey Oyuncu katilimi olacak diye.

Insallah gecmis hatalardan biseyler ögrenmislerdir yine son dakikaya kalmaz Oyuncularda,adam gibi hazirlik dönemi gecirir tam Kadro.

bence fazla ümitlenme geçen sezonda çağlar aydın balta tarzı adamlar gitsin dedik bu sene bunlarla sözleşme uzatıldı :o çağlarlada uzatılırsa şaşırmam :o

bakıyorumda yine yönetimi saydıranlar başlamış.

ufak hatırlatmalar yapayım seneye finansal fair play gelecek. klubun 220 milyon dolar borcu var hala...

futbolcuların maaşlarının eksiksiz yatması gerekiyor ribery örneği ve drogba gibi olmaması için.

isterseniz ne kadar aldıklarını bir hesaplayın. asıl klubun maliyeti bu ücretler. o kadar gelir elde edildi ancak klubun selamati için gerekirse yapmazsın transfer.

yabancı kontenjanı yuzunden elimizde patlayacak oyuncuları düşünen yok alıpta tribünden paramı ödeyecez haybeye.

biraz mantıklı düşünün hareket edin. fener iflasa gidiyor beşiktaş gibi biz 2 sene böyle gitsek borçlar sıfırlanacak o zaman asıl gücü göreceksiniz.

şimdilik eldekiler kalsın sol bek ve 1-2 yerli alınsın yeter tribünde otursun diye adam alınmaz. ayrıca eğer 3 milyon vereceksen rierada bir zahmet oynasın..

En büyük transfer her zaman ki gibi Selçuk İnan abi..

Bu senede adından çok söz ettirecek..

Abi bence klubü kapatalım Nani'yi alırlarsa bu acı ile yaşanmaz.:o O kadar komik duruma düşüyosunuz ki yazık ya.

En büyük transfer her zaman ki gibi Selçuk İnan abi..

Bu senede adından çok söz ettirecek..

Biz şampiyon olduk şampiyon Cl de daha yüksek başarı hedefliyorlarmış.Eee o zaman bu şampiyon olan Barça juve psg man utd bayern falan işi bilmiyor transfere para harcıyorlar.Gidip götzeyi neymarı falan almayacagız elbette ama Drogba ayarında kanat almamız lazım kadroyu aynı standartlar da takviye etmemiz lazım.Başarı için istikrar şart ve bu şekilde cimrice davranırsak ancak dönemsel başarılarımız olur.Al Arda'yı Naniyi inleri Şener'i ve Kerim'i bak bakalım kontenjan etkiliyor mu seni.Kontenjanın etkılemesının tek nedeni cimrilik

Re: Transfer Nöbeti

bu tablo bana gecen yaz yasadigimiz transfer donemini hatirlatti ama ne varki yine bir ay once biz sampiyon olduk.

ya arkadaslar antuya bakarak yorum yapacaksak isimiz var gercekten.milliyet gazetesinin imzasiz haberine ne zaman itibar eder olduk.amk da yazan fener haberine inandiniz ama orada bonservisinin hala 7 mlyn euro olduguna mi inanmadiniz anlamadim ki.

ayrica formsuz drogba sneijder melo ( devre arasina kadar ) olmayan sol vek yine olmayan sol acik ile fenere 10 puan fark taktigimizi hatirlatmak isterim.hamit in formsuzlugunu da hesaba katalim lutfen.

transfer sezonun basinda lige havlu atmis gibi bir haliniz var.

bravo valla.aramizda ya kus var, degilse de ezik galatasaraylilar var dedigimizde de suclu biz oluyoruz. eziklik yapmayin abi.

fener kendi haline baksin toplama bjk takimiyla neredeyse kafa kafaya bitirdiler ligi.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Re: Transfer Nöbeti

bakıyorumda yine yönetimi saydıranlar başlamış.

ufak hatırlatmalar yapayım seneye finansal fair play gelecek. klubun 220 milyon dolar borcu var hala...

futbolcuların maaşlarının eksiksiz yatması gerekiyor ribery örneği ve drogba gibi olmaması için.

isterseniz ne kadar aldıklarını bir hesaplayın. asıl klubun maliyeti bu ücretler. o kadar gelir elde edildi ancak klubun selamati için gerekirse yapmazsın transfer.

yabancı kontenjanı yuzunden elimizde patlayacak oyuncuları düşünen yok alıpta tribünden paramı ödeyecez haybeye.

biraz mantıklı düşünün hareket edin. fener iflasa gidiyor beşiktaş gibi biz 2 sene böyle gitsek borçlar sıfırlanacak o zaman asıl gücü göreceksiniz.

şimdilik eldekiler kalsın sol bek ve 1-2 yerli alınsın yeter tribünde otursun diye adam alınmaz. ayrıca eğer 3 milyon vereceksen rierada bir zahmet oynasın..

vallahi helal olsun arkadsim tam aklimdan gecenleri yazmissin.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

+ 1905 en sonunda dogru yorum geldi Abi simdi bunlari yazanlar transfer olunca en onde atliyor
bu tablo bana gecen yaz yasadigimiz transfer donemini hatirlatti ama ne varki yine bir ay once biz sampiyon olduk.

ya arkadaslar antuya bakarak yorum yapacaksak isimiz var gercekten.milliyet gazetesinin imzasiz haberine ne zaman itibar eder olduk.amk da yazan fener haberine inandiniz ama orada bonservisinin hala 7 mlyn euro olduguna mi inanmadiniz anlamadim ki.

ayrica formsuz drogba sneijder melo ( devre arasina kadar ) olmayan sol vek yine olmayan sol acik ile fenere 10 puan fark taktigimizi hatirlatmak isterim.hamit in formsuzlugunu da hesaba katalim lutfen.

transfer sezonun basinda lige havlu atmis gibi bir haliniz var.

bravo valla.aramizda ya kus var, degilse de ezik galatasaraylilar var dedigimizde de suclu biz oluyoruz. eziklik yapmayin abi.

fener kendi haline baksin toplama bjk takimiyla neredeyse kafa kafaya bitirdiler ligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt