Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.350
- 7.203
- 2.358
Cevap: Transfer Nöbeti
Her transfer sezonunda aynı karamsarlık.Ne zaman güzel düşüneceksiniz.?
Her transfer sezonunda aynı karamsarlık.Ne zaman güzel düşüneceksiniz.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşlar sakin olun ya
Nani'nin bonservisinin 7 oldugunu dünmü ögrenmişler1 aydır 7 milyon euro veriyoruz die haberler çıkıyor zaten
bide bu haberler eziklere çalım die bizim tarafımızdanda yayılıyor olabilir![]()
Kesin olan bişey var Nani Türkiye'ye gelirse sadece bize gelirEdirnenin ötesinde eziklerin ismi cismi yok
![]()
Renktaşlar sakin olun ya
Nani'nin bonservisinin 7 oldugunu dünmü ögrenmişler1 aydır 7 milyon euro veriyoruz die haberler çıkıyor zaten
bide bu haberler eziklere çalım die bizim tarafımızdanda yayılıyor olabilir![]()
Kesin olan bişey var Nani Türkiye'ye gelirse sadece bize gelirEdirnenin ötesinde eziklerin ismi cismi yok
![]()
Bak ufaklık adam ol.Zorlama beni eleştirmekle kuş olunmaz.Zorlama beni
Ufaklık derken![]()
Ben takimi elestirmeyin demiyorum ki neden ezikler üzerinden eleştiriyorsunuz adamlar bunu aliyor sunu aliyor diye
Bir de ben bizim taraftara mal diyince kızıyorlar arkadaş. Hatta salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk diyesim var ama demiyorum.

Bir de ben bizim taraftara mal diyince kızıyorlar arkadaş. Hatta salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk diyesim var ama demiyorum.
Bu dememiş halin mi![]()
Hayır lige favori başlamaktan bahsediyorum
önce de sordum cevap veren olmadı.
nani-fb haberlerinin kaynağı nedir, dünden beri yokum buralarda.bir de ünal aysal ın vazgeçtik açıklaması doğru mu?
Dersen ceza alırsın Hüseyin.Aslın da olan birşeyi söyleyeceksin.

Ben insanlara ağır hakaret edilmesine karşıyım.![]()
Yok zaten demem.![]()
önce de sordum cevap veren olmadı.
nani-fb haberlerinin kaynağı nedir, dünden beri yokum buralarda.bir de ünal aysal ın vazgeçtik açıklaması doğru mu?