Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkan 1 2 eksik diyor ve ben ümidi kesip gidiyorum nasıl 1 2 yahu :o ön libero sol bek kanatlar en kötü 4 önemli eksik var ve kadro derinliği açısından 2 3 tanede yetenekli genç lazım amrabatla aydınla emre çolakla kanser olmak istemiyorum ben artık

Borcumuz var, paramız yok maalesef.

Bir de cimriyiz zaten.

yobo-alves ikilisi mi? chedjou-semih ikilisi mi?

cordozo-sow ikilisi mi? burak-drogba ikilisi mi?

emre-meireles ikilisi mi? melo- selçuk ikilisi mi?

fatih terim mi? saffet susiç mi?

bu ikilemlere çözüm arıyorum :)

Gel kuşum benim cevaplim :asd:

1- Hazır bir dorgba cordozo ve sow'u cebinden çıkarır ekstra burak belli zaten yani burak-drogba

2- Kağıt üzerinde İSİMLERE GÖRE KARAR VERİRSEN yobo-alves chedjou-semih aynı gibi gözüküyor ama semih faktörü olduğundan dolayı chedjou-semih

3- Melo - selçuk

4- Saffet susiç kimki imparatorla karşılaştııyon :D

naptın renktaş ya Drogbanın oldugu Tr'de her forvet hattı en iyisidir. Drogba bu ya adamda hava topu bitiricilk oyun zekası herşey fazlasıyla var

Drogbanın yanında Cardozo Sow kimki

Burakta bitiricilik yönünde ikisindende iyidir hız yönünden zaten katlar ikisinide

Cardozo Sow ikilisi Burak Drogba ikisinin 2 gömlek altında

Kesinlikle Drogba konusunda haklısın lakin onu yazarken şu sebeple yazdım.Yaşı itibarı ile 2 sene daha verimli olur.Sonrası yok.

Hani benimki uzun vadeli bir tercih gibiydi.

Yoksa Drogba bu lige fazla.

Gel kuşum benim cevaplim :asd:

1- Hazır bir dorgba cordozo ve sow'u cebinden çıkarır ekstra burak belli zaten yani burak-drogba

2- Kağıt üzerinde İSİMLERE GÖRE KARAR VERİRSEN yobo-alves chedjou-semih aynı gibi gözüküyor ama semih faktörü olduğundan dolayı chedjou-semih

3- Melo - selçuk

4- Saffet susiç kimki imparatorla karşılaştııyon :D

F.T, saffet susiçide ersun yanalıda tükürügüyle bogar valla :D

Kesinlikle Drogba konusunda haklısın lakin onu yazarken şu sebeple yazdım.Yaşı itibarı ile 2 sene daha verimli olur.Sonrası yok.

Hani benimki uzun vadeli bir tercih gibiydi.

Yoksa Drogba bu lige fazla.

Cardozo zaten tank kadar agır bi oyuncu 2 sene sonra 32 yaşında olacak koşabilecekmi hızını dahada çok kaybetmiş olacak tamamen duragan bi santrafor olacak kalıplı tüm defans oyuncuları rahatlıkla kontrol ediyor olacak

Ben artık kanatlı akıcı bir futbol istiyorum ama sanırım sadece istemekle kalacağım.Kanat transferleri öncelikli değil..

Cardozo zaten hizli degil o adam heryerden vurabilcek sut yetenegine sahip oyuncu..yasida gecse onemli degil

Rakipler transfer yapacak tabiki. Bundan dogal birsey olamaz, cünkü Galatasaray 2 senedir ligi domine ediyor.

Onlar transfer yapiyor diye bizim strese girmemize gerek yok. Kadro istikrari herzaman daha büyük silahtir.

Eksiklerimizi kapatalim (umarim kapatiriz Chedjou Carlinhos tranferleriyle) yeter. Ben takimin seviyesinden hep cok memnundum.

Sunu söyleyenleri anlarim ama: "Yahu zaten 2 transfer yapacagiz, üstelik yabanci, bari en iyilerinden birilerini alsaydik"

Burda da tranfer komitesine güvenmekten baska caremiz yok. Umarim eksiklerimizi kapatirlar. Kapatmazlarsa dogal olarak elestiri olur.

Bir gercek var ki, yabanci transferi yapmak icin bazi oyuncularin satilmasi gerekir. Bunu da cogunluk istemiyor.

Muslera, Sneijder, Burak gibi isimlerin kalmasi, benim icin herhangi bir transferden cok daha önemli.

Gelecek sezonun en büyük transferi Kazım Kazım olacak. :yenieek:

drogbanin oldugu bir ligde diger forvetlere b.k yemek duser

Yabancı sayısı olayı ne olacak şimdi, var mı bir gelişme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt