Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rakipler transfer yapacak tabiki. Bundan dogal birsey olamaz, cünkü Galatasaray 2 senedir ligi domine ediyor.

Onlar transfer yapiyor diye bizim strese girmemize gerek yok. Kadro istikrari herzaman daha büyük silahtir.

Eksiklerimizi kapatalim (umarim kapatiriz Chedjou Carlinhos tranferleriyle) yeter. Ben takimin seviyesinden hep cok memnundum.

Sunu söyleyenleri anlarim ama: "Yahu zaten 2 transfer yapacagiz, üstelik yabanci, bari en iyilerinden birilerini alsaydik"

Burda da tranfer komitesine güvenmekten baska caremiz yok. Umarim eksiklerimizi kapatirlar. Kapatmazlarsa dogal olarak elestiri olur.

Bir gercek var ki, yabanci transferi yapmak icin bazi oyuncularin satilmasi gerekir. Bunu da cogunluk istemiyor.

Muslera, Sneijder, Burak gibi isimlerin kalmasi, benim icin herhangi bir transferden cok daha önemli.

Yapılacak yabancı transferlere lafım yok, yalnız bu takımda alternatif yerli oyuncu sayısı artırılmalı. Alper'i alamadık ama en azından Gökhan İnler yada Arda gibi direk 11 de oynayabilecek bir yerli oyuncuya ihtiyacımız var.

Chedjoudan önce adil rami gündemdeydi rami olmayınca chedjou alındı ilk hedef ramiydi

Yapılacak yabancı transferlere lafım yok, yalnız bu takımda alternatif yerli oyuncu sayısı artırılmalı. Alper'i alamadık ama en azından Gökhan İnler yada Arda gibi direk 11 de oynayabilecek bir yerli oyuncuya ihtiyacımız var.

Daha zaman var. Bakmayin son 1-2 günde yazilanlanlara. 2 transferle kapanmaz bu dönem.

Erman

Engin

Emre

Yekta

Hamit

Selcuk

Yerli orta sahasi gayet yeterli.alper alper demeyin artik

yabancı sınırlaması hakkında ne düşünüyorsun ?

Kesinlikle kalkmalı.Rekabet artmalı.Ama o sene kimin işine geliyorsa kalksın, kimin işine gelmiyorsa kalkmasın dememeli.

Geçen senelerde biz istiyorduk kalksın diye kimse yanımızda olmuyordu şimdi siz istiyorsunuz bizimkilerde bu sebeple istemiyor.

Hani şöyle bir düşüncedeler; ''Alper'i alsalardı sorun yoktu, alamayınca yabancı kalksın diyorlar.''

Bizimkiler şu anda kısa vadeli düşünüyorlar.

Uzun vadeli düşünmekte fayda var.

Bu sene en kötü ihtimal 6+2+2 devam etmeli.

Ben isterim Gs alsın Naniyi gözümüzün pası silinsin, biz de geri kalmamak için o ayarda adamları alalım Türk Futbolu ilerlesin.

Rekabet artsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt