Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır Yilmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ?
Nani gelmeyecek demiştim
Borcumuz var, paramız yok maalesef.
Bir de cimriyiz zaten.
Rakipler transfer yapacak tabiki. Bundan dogal birsey olamaz, cünkü Galatasaray 2 senedir ligi domine ediyor.
Onlar transfer yapiyor diye bizim strese girmemize gerek yok. Kadro istikrari herzaman daha büyük silahtir.
Eksiklerimizi kapatalim (umarim kapatiriz Chedjou Carlinhos tranferleriyle) yeter. Ben takimin seviyesinden hep cok memnundum.
Sunu söyleyenleri anlarim ama: "Yahu zaten 2 transfer yapacagiz, üstelik yabanci, bari en iyilerinden birilerini alsaydik"
Burda da tranfer komitesine güvenmekten baska caremiz yok. Umarim eksiklerimizi kapatirlar. Kapatmazlarsa dogal olarak elestiri olur.
Bir gercek var ki, yabanci transferi yapmak icin bazi oyuncularin satilmasi gerekir. Bunu da cogunluk istemiyor.
Muslera, Sneijder, Burak gibi isimlerin kalmasi, benim icin herhangi bir transferden cok daha önemli.
müthis smac.
hayirdir temiz pardon kirliiiii amet
Chedjoudan önce adil rami gündemdeydi rami olmayınca chedjou alındı ilk hedef ramiydi
6 aydır bu adamı almaya çalışıoz sallama kardeşim.
İşte onu diyorum 6 aydan önce gündem ramiydi
Yapılacak yabancı transferlere lafım yok, yalnız bu takımda alternatif yerli oyuncu sayısı artırılmalı. Alper'i alamadık ama en azından Gökhan İnler yada Arda gibi direk 11 de oynayabilecek bir yerli oyuncuya ihtiyacımız var.
Yapılacak yabancı transferlere lafım yok, yalnız bu takımda alternatif yerli oyuncu sayısı artırılmalı. Alper'i alamadık ama en azından Gökhan İnler yada Arda gibi direk 11 de oynayabilecek bir yerli oyuncuya ihtiyacımız var.
İşte onu diyorum 6 aydan önce gündem ramiydi
Kaynağını belirt birader yoksa raporlayacağım.
2 yil once ronaldinho ile ilgileniyoduk o olmayinca chedjouyu aldik,ben oyle biliyorumİşte onu diyorum 6 aydan önce gündem ramiydi
Lütfi arıboğana olan yakınlığım
Erman
Engin
Emre
Yekta
Hamit
Selcuk
Yerli orta sahasi gayet yeterli.alper alper demeyin artik
yabancı sınırlaması hakkında ne düşünüyorsun ?
Arkadaşlar nani sadece bir hedef şaşırtma . En başından beri . Carlinhos olmazsa nagatomo gündemde . Şener okay serdar muhammet cenk ve uğur gündemde